Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
05 Eylül, 2023 16:48 tarihinde yayınlandı

Ordu’da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 9 kuşkulu adliyede

ORDU (AA) - Ordu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 9 kuşkulu adliyeye sevk edildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vilayet Emniyet Müdürlüğü Narkotik Hatalarla Çaba Şubesince uyuşturucuyla çaba kapsamında yapılan istihbarat ve tahlil çalışmalarında doğu vilayetlerinden batı vilayetlerine uyuşturucu sevkiyatının gerçekleştirileceğinin öğrenildiği belirtildi.

Bunun üzerine birlikte hareket eden 3 aracın tespit edilerek 3 Eylül'de vilayet girişinde durdurulduğu aktarılan açıklamada, yapılan aramalarda 162 kesim 231 kilo 250 gram skunk unsuru,10 modül 9 kilo 650 gram toz esrar, 1 ruhsatsız tabanca ve 6 mermi ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada, yakalanan bu ölçüdeki uyuşturucuyla yaklaşık bir milyon kişinin zehirlenmesinin önüne geçildiğine işaret edilerek, "Gözaltına alınan 9 kuşkulu, uyuşturucu husus imal ve ticareti yapmak hatasından isimli mercilere sevk edilmiştir. Kabahat ve hatalıların büsbütün olduğu üzere uyuşturucu ile çabamız de kararlı halde devam edecektir." sözüne yer verildi.

Öte yandan, şüpheliler V.K, K.K, G.T, M.E.D, Ş.Ç, M.A.G, B.Y, F.D. ve P.B, emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2025 17:12 tarihinde yayınlandı

Öğrencinin parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye ekipleri keserek çıkardı

Kastamonu’da bir öğrencinin parmağında sıkışan yüzük itfaiye takımları tarafından kesilerek çıkartıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu Ticaret Meslek Lisesi’nde tahsil gören bir öğrenci, parmağına taktığı yüzüğü çıkaramadı. Öğrenci parmağına sıkışan yüzüğü kendi imkanlarıyla çıkaramayınca Kastamonu İtfaiye Müdürlüğü takımlarından takviye istendi. İtfaiye grupları, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın akabinde öğrencinin parmağına sıkışan yüzüğü keserek çıkarabildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin