Fenerbahçe’yi Yendiğimzide Bu Sene Çok Anlamlı Olacak

Fenerbahçe’yi Yendiğimzide Bu Sene Çok Anlamlı Olacak

Yayın: 17.03.2017 23:02
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (İHA) – Kardemir Karabükspor, ana sponsoru olan Kardemir fabrikalarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan başkan Ferudun Tankut, ligin geri kalanında 3 büyük takımı yendiklerini belirterek, “Fenerbahçe’yi de mağlup ederek bu seneyi çok anlamlı kılacağız” dedi.

Kırmızı-mavili ekip, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kardemir fabrikasını gezerek, bin 600 derece sıcaklıkta üretilen sıvı çelik üretimlerinin yapıldığı yüksek fırın, kok fabrikaları ve haddehaneler hakkında bilgi aldı. Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve futbolcular Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Ercüment Ünal tarafından Kültür ve Eğitim Merkezi önünde karşılandı.

Konferans salonunda teknik heyet ve futbolculara Genel Müdür Ünal tarafından fabrika hakkında bilgiler vererek, takımı sezon sonunda üst sıralarda görmek istediklerini söyledi.

“Bir ilki başarmak istiyoruz”

Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Feruddun Tankut, futbolculara çok anlamlı bir forma giydiklerini söyleyerek, “Bu sene bir ilki başaracağız. 4 büyük takımdan 3’ünü kendi sahamızda yendik. Şimdi önümüzdeki hafta içeride Fenerbahçe maçımız var. Fenerbahçe’yi de yenerek bu sene çok anlamlı olacak” dedi.

Konuşmaların ardından Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Ercüment Ünal, başkan Tankut’a ve Teknik Direktör Zoran Barisic’e ilk Türk Demiri şilti takdim ederken, Tankut da Ercüment Ünal’a isminin yazılı olduğu 78 numaralı forma hediye etti.

Teknik heyet ve futbolcular daha sonra fabrika alanını gezerek işçilerle bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’da sporculardan Gençlik ve Spor İl Müdürü Genç’e ziyaret

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç, ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren wushucuları ağırladı.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Çin'de gerçekleştirilen 2024 Uluslararası Wushu Federasyonu (IWUF) Dünya Kupası'nda altın madalya kazanan Berna Tut, Türkiye'de ve uluslararası yarışmalarda başarı gösteren sporcular ile Wushu Kung Fu İl Temsilcisi Savaş Çakmak ve antrenörler, Genç'i ziyaret etti.

Genç, kategorilerinde başarılı olan sporcuları ve bu yolda emeği geçenleri kutladı.

Sporcuları, Ordu'dan yetişen milli gururları Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ile ağırladıklarını anlatan Genç, kentin spor altyapısına, judonun gelişimine, salonlardaki malzeme ihtiyaçlarına desteklerinden dolayı Huysuz'a teşekkür etti.

Genç, Ordu'ya her branşta başarılar geldiğini ama bu başarıların en büyüğünün wushu kung fu branşından olduğunu belirterek, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın tüm imkanları her zaman olduğu gibi gençlerimizin yanında. Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, Valimiz Muammer Erol bizlere destek oluyorlar. İnşallah sporcularımızın sayısı artacaktır ve bu vesileyle başarılar daha da artacaktır. Madalyaların rengi inşallah hep altın olacak.” ifadelerini kullandı.

Milli sporcu Berna Tut, geçen ay 36 ülkenin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda birinci olduğunu ve tüm dünyaya İstiklal Marşı'nı dinletmenin haklı gururunu yaşadığını vurguladı.

Tut, 11 yıldır spor yaptığını anlatarak, şunları kaydetti:

“Dünya ikinciliği ve üçüncülüğüm vardı. Sonunda dünya şampiyonluğunu da elde ettim. Önümde çok daha uzun yıllar var. Sağlım el verdiği sürece İstiklal Marşı'mızı tüm dünyaya dinletmeyi hedefliyorum. Kasımda Avustralya'da yapılacak Dünya Kupasına katılmaya hak kazandım. Orada da tüm dünyaya marşımızı dinletip bayrağımızı en yükseğe taşımayı hedefliyorum. Sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Önlerinde daha çok yolları var. En önemli şey çalışmak, hedefleri koyduktan sonra her şey gelir. Buralara gelmemde emeği geçen hocalarıma, Savaş Çakmak ve Veda hocama teşekkür ediyorum.”

Genç, başarılı sporcular ile antrenörlere çeşitli hediyeler verdi.