Ovacık’ta Enerjisa’ya 8 saat 18 dakika süren kesinti öfkesi

Ovacık’ta Enerjisa’ya 8 saat 18 dakika süren kesinti öfkesi

Yayın: 19.09.2023 16:51
Paylaş:
A+ A-

MHP Ovacık İlçe Başkanı Nihat Kaya dün ilçede uzun süren elektrik kesintilerine sert tepki gösterdi. Yaklaşık 8 saat süren kesinti için, “Haftanın ilk iş gününde bu kadar uzun kesinti mi olur”  diyen Kaya Enerjisa’nın Ovacık’a ikinci sınıf muamele yaptığını söyledi.

Bölgenin Sesi’ne konuşan Başkan Kaya, vatandaşların sık sık yaşanan kesintiler nedeniyle bezginlik yaşadığına dikkat çekerek, “Hafta başında yaşanan ve tamı tamına 8 saat 18 

dakika süren kesinti kayıtlara yakın tarihin en uzun kesintisi olarak geçmiştir. Şu çağda olacak iş değil. Bu kadar uzun bir  kesinti Ovacık’ta değil de başka bir ilçede meydana gelse yer yerinden oynardı. Maalesef Enerjisa da Ovacık’a üvey evlat muamelesi yapıyor” dedi.

Kaymakamlık binasında jeneratör olmadığı için öğleden sonra saat 13 itibariyle hiçbir işlem yapılmadığını da ifade eden MHP Ovacık İlçe Başkanı Nihat Kaya, “Nüfus, Milli Eğitim, Yazı işleri ve Özel İdare ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüklerinin yer aldığı ilçe Kaymakamlığı’nda pazartesi yani haftanın ilk iş gününde yaşanan 8 saati aşan elektrik kesintisi nedeniyle hiçbir işlem yapılamadı. Planlı olduğu söylenen bu kesintinin bu kadar uzun sürmesine vatandaşlarımız nedir bu çektiğimiz, yeter artık diyerek isyan ediyor.  Bu kadar uzun sürecekse hafta sonuna kamu kurumlarının çalışmadığı bir güne denk getirselerdi daha iyi olmaz mıydı diyorlar. Biz de vatandaşımızın bu haklı isyanını yetkililerin dikkatine sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hakemin inanmadığı takım arkadaşını kucağında taşıdı

Yayın: 20.05.2024 15:09
Paylaş:
A+ A-

Karabük 1. Amatör Kümeyi 15’te 15 yaparak namağlup tamamlayan ve şampiyonluk maçında Eskipazar Belediyespor’u yenerek Bölgesel Amatör Ligi (BAL) için Safranboluspor ile play out final maçına çıkan ve normal süresi golsüz sona eren karşılaşmanın uzatma devrelerinde bulduğu gollerle tarihi bir başarıya imza atan ASD Eflanispor’da yüzler gülüyor.

MAÇTA DİKKAT ÇEKEN KARE

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan ve her iki takım taraftarların yoğun ilgi gösterdiği kritik karşılaşmanın uzatma dakikalarında yaşanan bir görüntü taraftarları adeta çileden çıkardı. Uzatma bölümlerinin oynandığı maçın 121. dakikasında Eflanispor’un 11 sırt numaralı oyuncusu Souleyman Dokom bir pozisyon sonrası sakatlandı. Maçın hakemi futbolcunun sakatlığını inandırıcı bulmayınca oyunu devam ettirdi. Maç durunca takımın Senegalli golcü futbolcusu Ousmane Fall yürümekte zorlanan arkadaşını kucağına alarak oyun alanının dışına taşıdı. Fall’in bu davranışı tribünlerden büyük alkış alırken, hakemin yanlı tutumu da protesto edildi.

ŞAMPİYONLUĞUN KAHRAMANI BAŞKAN TOPÇU

Karabük’te iş, siyaset ve spor alanında yaptığı başarılı çalışmalarla adından övgüyle söz ettiren ASD Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu kariyerine şampiyonluk yazdırdı.

2 yıl önce yeni bir oluşum yaparak 20 yıl aradan sonra Eflanispor’u amatör kümeye taşıyan Topçu geçen yıl son anda kaçırdığı şampiyonluk maçından sonra yine pes etmedi kadrosuna yaptığı takviyelerle ligi namağlup bitirip final maçlarının ardından BAL ligine yükseldi.

Karabük’te hafızalardan silinmeyecek kısa sürede büyüleyici zafere imza atan Topçu ticaret ve siyasetteki başarısını futbol ile taçlandırdı.