Mudurnu’da iki otomobilin çarpıştığı kazada hasar oluştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.01.2024 16:12
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'nun Mudurnu ilçesinde meydana gelen trafik kazası hasara neden oldu.

Büyükcami Mahallesi'nde seyreden Y.T. idaresindeki 34 SL 852 plakalı otomobil, eski hastane mevkisindeki köprü geçişinde karşı yönden gelen Y.T. yönetimindeki 81 BJ 745 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan olmazken, araçlarda hasar meydana geldi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Auto King, “MESEM” işbirliği ile lise çağındaki gençleri otomotiv sektörüne hazırlıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Auto King , Milli Eğitim Bakanlığına bağlı “Mesleki Eğitim Merkezleri” (MESEM) ile işbirliği içinde, lise çağındaki gençleri eğiterek otomotiv sektörüne kazandırmaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Auto King MESEM ile süregelen işbirliği doğrultusunda, 2024 – 2025 eğitim döneminde de MESEM'e kayıtlı 10 lise öğrencisini, Kartal'daki servis merkezinde uzun dönemli stajyer olarak istihdam ederek eğitimlere başladı. Şirket bu programla bir yandan gençleri meslek sahibi yapıp ustalık yolunu açarken, araç bakım-onarım sektöründe kalifiye eleman ihtiyacının karşılanmasına da katkı sağlamayı hedefliyor.

Auto King kendi bünyesinde 2007'de hayata geçirdiği “Auto King Akademi” kanalıyla, öncelikle Türkiye çapındaki tüm çalışanlarını sürekli eğitimlerle alanında yetkin, sertifikalı ustalar haline getiriyor. Şirket bunun yanında, mesleki eğitim alanında üstlendiği misyonla da “MESEM” ile işbirliğinde bugüne kadar 150'nin üzerinde gence de bakım-onarım alanında pratik eğitimleri verdi. Bu öğrenciler eğitimlerini başarıyla tamamlayıp “MESEM” tarafından “ustalık belgesi” alırken, 80'in üzerinde genç de “Auto King” bünyesinde istihdam edilerek ustalık kariyerlerine başladı.

Mesleki eğitim merkezine devam eden öğrencileri haftada 1 gün okulda teorik, 4 gün ise işletmelerde pratik meslek eğitim alıyor. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan Mesleki Eğitim Merkezi mezunları “Ustalık Belgesi” ile “Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Diploması” alarak kendi iş yerlerini de açabiliyor. Auto King merkezlerinde sektöre adım atan öğrenciler, Auto King'in alanında yetkin, uluslararası sertifikalara sahip deneyimli “ustaları” tarafından eğitilerek mesleğe bir adım önde başlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Auto King Genel Müdürü Serkan Süer, Auto King olarak sektörlerinde kusursuz hizmet anlayışıyla tüm paydaşlarına ve müşterilerine sürdürülebilir değer yaratmak üzere çalıştıklarını ve sektörde nitelikli iş gücünü artırma misyonuyla hareket etiklerini belirtti.

Süer, MESEM ile yıllardır aralıksız devam eden işbirliklerinin çok değerli ve anlamlı olduğunu aktararak, “Ayrıca eğitimlerini başarıyla tamamlayan gençlerimizi kendi bünyemizde istihdam ediyoruz. En yüksek standartlarda iş sağlığı ve güvenliğine uygun bir ortamda, 'usta' adaylarını daha yolun başında seçme imkanı buluyor, Auto King kültürüyle yetiştiriyoruz. Genç nüfus işsizliğini azaltıp gençleri nitelikli meslek sahibi yapma yolunda önemli rolü olan MESEM ile işbirliğimizi uzun süre devam ettirerek tüm taraflara katkı sağlamayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331