Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
16 Mayıs, 2015 10:11 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Başbakan Davutoğlu 23 Mayıs’ta Karabük’e Geliyor

7 Haziran seçimleri kapsamında,23 Mayıs Cumartesi günü AK Parti genel başkanı ve başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Karabük’e geleceği haber verildi. Daha önce Karabük programı olmadığı belirtilen Davutoğlu’nun program değiştirerek 23 Mayıs Cumartesi günü saat:13.00’te Karabük kent meydanında miting gerçekleştireceği bildirildi. Başbakan Davutoğlu’nun Karabük mitingi ile ilgili AK Parti Karabük teşkilatlarının hazırlıklara şimdiden başladığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. AYHAN ÜNLÜ DELEGE

    BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR SAYIN BAŞBAKANIM SEÇİM NASIL ALINIRMIŞ GÖRSÜNLER BAKALIM KARABÜK AK PARTİYE SAHİP ÇIKAR EVELALLAH İÇİNİZ RAHAT OLSUN ONLAR KONUŞUR AKP YAPAR ÇOK KONUŞAN ÇOK YANILIR BİZ HİZMETE AÇ OLAN AK PARTİYE OYUMUZU HİÇ TERETDÜDSÜZ VERECEZ KİMSENİN NE DEDİĞİ UMRUMUZDA BİLE DEYİL SAYGILAR ALLAHA EMANET OLUN PARTİMİZE SAHİP ÇIKIN BİZ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI VE BAŞBAKANIMIZI KİMSEYE EZDİRMEYİZ RABBİMİZİN İZNİ İLE

Yeni yorumlara kapalı.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 18:41 tarihinde yayınlandı
A+ A-

KBÜ’de “Türk Bilim İndeksi (TBI) Modeli Raporu” tanıtıldı

Karabük Üniversitesi Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPGEM) Dış Politika Masası tarafından hazırlanan "Türk Bilim İndeksi (TBI) Modeli Raporu" tanıtıldı.

Safranbolu Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Akademisi'nde gerçekleştirilen lansman toplantısının açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, KAPGEM'in bir düşünce kuruluşu niteliği taşıdığına dikkat çekerek, "Kamu Politikaları Araştırma Geliştirme Merkezi bir düşünce kuruluşu statüsünde bir üniversitede hayata geçmiş çok önemli bir kuruluş. Bu kamu politikaları alanı o kadar kıymetli, o kadar değerli bir alan ki; bir işe başlamadan önce bu işi nasıl yapacağımız, hangi politikayı benimseyeceğimiz, hangi stratejileri takip edeceğimiz gibi pek çok konuda yol haritamızı belirleyen bir anlam taşıyor" ifadelerini kullandı.
Prof. Dr. Kırışık, kamu politikalarının bilimsel rehberlik sunduğuna işaret ederek, "Çoğu zaman bilimsel anlamda da, başka alanlarda da yolumuzu kaybettiğimiz, nereye nasıl gideceğimizi bilemediğimiz durumlar yaşıyoruz. İşte kamu politikası, bu konuda bize net ve açık cevaplar veren, yol haritamızı amacımıza göre belirleyen çok önemli bir bilim dalı" dedi.
KAPGEM'in faaliyet alanlarının oldukça geniş olduğunu vurgulayan Kırışık, "Aile ve sosyal hizmet politikalarından bilim politikalarına, çevre politikalarından dış politikaya, eğitim, enerji, güvenlik, yerel yönetim, sağlık, kültür, kentleşme, kamu yönetimi, ilahiyat ve hukuk politikalarına kadar çok sayıda politika masamızla Türkiye'ye fayda üretmeyi amaçlıyoruz. Giderek politika masası sayımız artıyor. Şu an Çin Politikaları Masası üzerinde çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
Merkezin temel amacının kamu kurumlarına yol haritası sunmak olduğunun altını çizen Kırışık, "Bu alanda faaliyet gösteren devletimizin ilgili kurumlarına bir yol haritası belirlemek, uygulamaya çalıştıkları kamu politikalarını güçlendirmek, politika çeşitliliğini artırmak istiyoruz. Bunu başardığımızda Türkiye'de pek çok sorunun kendiliğinden çözüldüğünü göreceğiz" diye konuştu.
Program KAPGEM Dış Politika Masası Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Özge Yavuz'un da yaptığı konuşma sonrası fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.