AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Samsun’da vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Samsun’da vatandaşlarla bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 14.03.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyüklü Mahallesi'ndeki ziyareti sırasında vatandaşlara hitap eden Karaaslan, ilçede yaşanan değişime dikkati çekti.

Yerel seçimlere değinen Karaaslan, “Sayın Cumhurbaşkanı'mız haftalarca öğle saatine kadar devlet işleriyle, öğleden sonra ise genel merkeze gelerek gece yarılarına kadar Türkiye çapında önce büyükşehirlerde, sonra illerde, sonra da ilçelerde yapılan anket çalışmaları ve kamuoyu okumaları ile sahadan elde edilen bilgileri heyetiyle birlikte değerlendirdiler.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın süreci bizzat yürüttüğünü belirten Karaaslan, şöyle konuştu:

“Ben olunca iyi, olmayınca kötü anlayışı tamamen reddediyoruz. Bugün bütün bu çalışmaların ardından, bütün yapılan anketlerin ardından Samsun'a fikri sorulduğunda, Tekkeköy'e fikri sorulduğunda, anket çalışmaları yapıldığında, kamuoyu araştırmaları yapıldığında, Teşkilat Başkanlığımız, Seçim İşleri Başkanlığımız, Yerel Yönetimler Başkanlığımız buralara koordinatörler gönderdiğinde ve o koordinatörler döndüğünde verilen rapor sonucu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekkeköy'de adayı Sayın Mustafa Candal'dır.”

Cumhur İttifakı'nın Tekkeköy Belediye Başkan adayı Candal ise bölgede sanayinin olmadığına değinerek, “Geçim kaynağımız fındıkla ilgili, buraya fındık işleme fabrikası ve fındık üreticilerimizin daha iyi gelir kazanması için kooperatif kuracağız. Birlik beraberlik içinde olacağız. Çeltik üreticileri ile fındık üreticilerini bir araya getirip büyük bir kooperatif kuralım istiyoruz.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de “11. Yeşilay Bisiklet Turu” düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de hava muhalefeti nedeniyle ertelenen “11. Yeşilay Bisiklet Turu”, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleştirildi.

Yeşilay'ın, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğinde “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla düzenlediği etkinlik kapsamında yaklaşık 200 bisikletli Anıtpark Meydanı'nda toplandı.

Etkinliğe katılan Vali Selçuk Aslan, bisiklet turunun Yeşilay tarafından bağımlılıkla mücadeleye dikkati çekmek amacıyla 2011'den bu yana geleneksel olarak düzenlendiğini anlattı.

Planlamanın geçen hafta pazar günü yapıldığını ancak elverişsiz havadan dolayı ertelendiğini aktaran Aslan, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na denk gelmesi daha da anlamlı olmakta. Bu sene 11'incisini icra ediyoruz. Sağlıklı yaşamın keyfini sürelim sloganıyla inşallah bugün pedal çevireceğiz.” dedi.

Aslan'ın konuşmasının ardından Yeşilay yelekleri giyen bisikletliler, Türk bayraklarıyla süsledikleri bisikletleriyle 5 kilometrelik güzergahta önlerindeki araçtan çalınan marşlar ve şarkılar eşliğinde pedal çevirdi.

Başlangıç noktasında son bulan tura, Vali Aslan'ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Yeşilay Düzce Şubesi Başkanı Ali Dilber, Türkiye Bisiklet Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Selim Cicu da katıldı.