AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı, Havza’da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı, Havza’da ziyaretlerde bulundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.03.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Kırcalı, AK Parti Havza İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Kırcalı, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın çok özverili çalıştığını, büyükşehir ve ilçe belediyelerinde yüksek başarı oranıyla seçimden zaferle ayrılacaklarına inandığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkan adayları Halit Doğan'ın gençliği ve enerjisi, Havza'da da Murat İkiz'in tecrübesiyle önemli hizmetler yapacaklarını söyledi.

Daha sonra Havza Buğday Pazarı'nı ziyaret ederek dernek başkanı Sencer Gedik ile görüşen ve esnaf ziyaretleri yapan Kırcalı, Kevser Parkı'nda da vatandaşlarla sohbet ederek belediye başkan adayları için destek istedi.

Kırcalı'ya AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz ve belediye meclis üye adayları eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Büyükşehir Belediyesine ait 6 taşınmaz ihale yoluyla satılacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Ortahisar ilçesi sınırlarında bulunan 6 taşınmazı ihale yoluyla satışa çıkaracağı bildirildi.

Beyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Pazarkapı Mahallesi'nde 1 depo ve 2 dükkanın ihalesinin 24 Mayıs Cuma günü saat 11.00, 11.10 ve 11.20'de, Pazarkapı Mahallesi'nde bulunan lokanta ile Çukurçayır/Sofrakaya ve Bahçecik mahallelerinde bulunan arsaların ihalesinin 24 Mayıs Cuma günü saat 11.30, 11.40 ve 11.50'de Büyükşehir Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirileceği belirtildi.

Taşınmazların kapalı teklif usulüyle ihale edilerek satılacağı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Taşınmazın ihalesine teklif verecekler, ihale zarflarını şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte şartnamede belirtilen maddelere uygun şekilde hazırlayarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına 24 Mayıs saat 10.00'a kadar, sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine Komisyon Başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı soyadı veya ticaret unvanı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olması şarttır. Postada olacak gecikmeler kabul edilmez. Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz. Saat ayarında PTT veya TRT'nin saat ayarı esas alınır. Yapılacak satış ihalesi, iştirakçisinin adına kesinleşmesinden itibaren ihalede belirlenecek bedel kanuni süresi içerisinde peşin olarak ödenecektir.”