Yürekören Köyü Muhtarlığı Özgür Ertaş’a emanet

Yürekören Köyü Muhtarlığı Özgür Ertaş’a emanet

Yayın: 06.04.2024 16:42
Paylaş:
A+ A-

Ovacık Yürekören köyü muhtarlığı görevine seçilen Özgür Ertaş ilçenin en genç muhtarı ünvanını aldı.

30 yaşındaki Ertaş seçim sürecini ve yeni döneme dair yapacaklarını birlik Medya’ya anlattı. Karabük’e 60, Ovacık merkeze 25 kilometre mesafede bulunan köyde tarım ve hayvancılıkla uğraşan genç muhtar, “Bizi muhtarlık vazifesine seçerek teveccüh gösteren, oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Artık seçimler geride kaldı. Benden önce görev yapan muhtarımız Mevlüt Şahin, ondan önce muhtarlık yapan Satılmış Ertaş başta olmak üzere Yürekören’e hizmet eden bütün büyüklerimize teşekkür ediyor, aramızda olmayanları rahmetle yad ediyorum” dedi.

Bütün muhtarların mazbatalarını bayramdan sonra alacaklarını hatırlatan muhtar Ertaş, Yürekören için önceliklerinin su ve kanalizasyon sorunu olduğunu belirterek, “Su ve kanalizasyon konusunda İl Genel Meclisi üyelerimizin desteğini alacağımıza inanıyorum. Köy mezarlığımızın iç temizliği ve çevre düzenlemesi ile ara sokaklardaki eksik kalan parkelerin tamamlanması, köy odamızın alt taraftaki kısmının bakımın yapılması gibi sorunlarımızı da peyder pey gidermek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BAYRAM MESAJI

Yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla bir de mesaj yayımlayan Ovacık Yürekören Köyü Muhtarı Özgür Ertaş şunları söyledi;  “Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıy  oruz. Dün gece bin aydan daha hayırlı kadir gecesini eda ettik. Şimdi bütün Müslüman alemini bayram heyecanı sardı. Yardımlaşma, dayanışma, beraberlik ve minnet duygularının yoğun olarak hissedildiği bu mübarek günler vesilesiyle şimdiden başta kıymetli Yürekören sakinlerimiz olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik ediyorum.”

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da öğrencinin okula getirdiği biber gazı topunun patlamasıyla 25 öğrenci gazdan etkilendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.05.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir okulda, öğrencinin getirdiği biber gazı topunun sınıfta patlaması sonucu gazdan etkilenen 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Ortaokulu'nda bir öğrencinin okula soktuğu biber gazı topunun teneffüste topla oynadığı sırada patlaması sonucu biber gazı sınıfa yayıldı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine emniyet güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sınıfta bulunan ve biber gazından etkilenen 25 öğrenci, ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.