IC Holding, 14 adet “Great Place to Work” sertifikası kazandı

IC Holding, 14 adet “Great Place to Work” sertifikası kazandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.06.2024 20:30
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – IC Holding ve grup şirketleri, Great Place to Work Enstitüsü tarafından “Great Place To Work” sertifkası kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, çalışanlardan alınan geri bildirimlere dayanan “Great Place to Work” sertifikası, şirketlerin kültürünü ve çalışan deneyimlerini iyileştirmeleri için kapsamlı bir rehber sunuyor.

Great Place to Work Enstitüsü, IC Holding ile grup şirketlerine 14 adet Great Place To Work sertifkası takdim etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen IC Holding İnsan Kaynakları Direktörü Nazire Ulusoy, IC Holding bünyesinde, sektördeki başarılarının yanı sıra çalışanlarının kişisel ve profesyonel gelişimine de büyük önem verdiklerini ifade etti.

Ulusoy, “Great Place to Work” sertifikasının kendilerine kazandırdığı bu ödülün, çalışanlarıyla kurdukları güçlü ilişkinin bir sonucu olduğunu belirtti.

Açık iletişim ve güven temelli bir kültür oluşturma çabalarının, çalışanlarının yeteneklerini ve yenilikçi fikirlerini teşvik eden bir ortam hazırlamaya imkan tanıdığına dikkati çeken Ulusoy, “IC Holding olarak, Great Place to Work Enstitüsü'nün misyonuna uygun biçimde, herkes için harika iş yerleri oluşturmaya yönelik kararlı adımlarımızla, sektörde öncü bir çalışma ortamı oluşturmaya devam ediyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 19 bin 558 sentetik ecza ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.06.2024 16:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen operasyonda 19 bin 558 sentetik ecza ele geçirildi, 3 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Şüphelilerin aracını merkez İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'ndeki uygulama noktasında durduran ekipler, yaptıkları aramada, 19 bin 558 sentetik ecza ile bir miktar uyuşturucu ele geçirdi.

Gözaltına alınan E.Ö, A.C.K. ve C.K. işlemleri için emniyete götürüldü.