Kastamonu’da çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi

Kastamonu’da çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.06.2024 08:45
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde çıkan yangında bir ev zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, Çalkaya Mahallesi'nde Cemal Kaya'ya ait müstakil evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Vatandaşların ihbarı üzerine Pınarbaşı Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti.

Diğer evlere sıçramadan söndürülen yangında Kaya'ya ait ev kullanılamaz hale geldi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Finrota, yeni finansal raporlama ürünü NAP360’ı tanıttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Finrota, yeni finansal raporlama ürünü NAP360'ı müşterilerinin kullanımına sundu.

Param'dan yapılan açıklamaya göre, NAP360, kullanıcıların tüm finansal hareketlerini tek yerden görüntüleyip verilerini işlemesine, raporlar üretip finansal öngörülere dair hatırlatma ve fikir almasına imkan sağlıyor.

Sunduğu çözümler sayesinde firmaların nakit akışlarını rahatça takip edebilmelerini sağlayan NAP360, müşterilerin finansal stratejilerini kolayca planlamasına yardımcı olmayı hedefliyor. Nakit akışlarını farklı para birimleri ile takip etmek isteyen müşteriler, nakit akışlarını döviz cinsinden görüntüleyebiliyor, düzenli yaptıkları ödemelerden hareketle tavsiyeler alabiliyor ve nakit pozisyonlarına uygun ürün önerilerden faydalanabiliyor.

NAP360'ın sunduğu avantajlar arasında gelir, gider akış grafikleri ile tablolar oluşturma özelliği bulunuyor. Güncel veya geçmiş nakit akışı incelenebildiği gibi ileri bir tarihte hesaba gelecek mevduatlar da görülebiliyor. Kullanıcılar, finansal sisteme henüz girmemiş kasa mevcudunu, çek ve senetlerini manuel girebiliyor ya da “excel” ile yükleyebiliyor. Ayrıca, müşterilerden alacaklarını, satıcı ve tedarikçilere olan borçlarını takip edebiliyor.

-Öngörülen kura göre nakit akış tablosu oluşturabiliyor

NAP360, kullanıcıların geçmiş işlemleri ve ödemelerini analiz ederek gelecekteki ödemelerini öngörmelerine ve bu doğrultuda raporlar oluşturmalarına imkan tanıyor. Bu sayede kullanıcılar, finansal geçmişlerini temel alarak daha bilinçli kararlar alabiliyor ve geleceğe yönelik daha sağlıklı ve doğru tahminlerde bulunabiliyor.

Kur girişi özelliği sayesinde gelecekte öngördükleri döviz kurunu girerek yeni kura göre nakit akış tablosu oluşturabiliyor. Bu özellik, kullanıcılarına döviz kuru dalgalanmalarının işletmenin finansal sağlığı üzerindeki etkilerini öngörmesini ve gerekli ayarlamaları yapmasını sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Finrota Genel Müdürü İlknur Uzunoğlu, finansal planlamanın ve nakit akışını anlık görüp yönetebilmenin öneminin daha da arttığına işaret ederek, “Finrota olarak uzaktan yapılan ödemeleri daha basit ve güvenli hale getiren modern ve kapsamlı ürün yelpazemizle müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Müşterilerimize bu konuda çok yardımcı olacak yeni ürünümüz NAP360'ı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Hizmet kalitemizi artırmak için çalışmaya ve müşterilerimizin finansal teknolojilerdeki rotalarını oluşturmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.