Anadolu Ajansı tarafından
29 Haziran, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da silahla vurulan 2 kardeşten birinin ölümüyle ilgili 1 zanlı yakalandı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da, iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurulan 2 kardeşten birinin ölümüyle ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Kentte iki grup arasında çıkan kavga sırasında silahla vurulan kardeşlerden Özgür Uzun'un ölmesi, Sait Ali Uzun'un yaralanmasıyla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri, olayla ilgili Ö.Y'yi suç aleti tabancayla yakaladı.

Ö.Y, işlemleri için emniyete götürüldü.

Rauf Denktaş Caddesi'nde dün iki grup arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine Özgür Uzun (18) ile ağabeyi Sait Ali Uzun (25) tabancayla ateş edilerek vurulmuş, hastaneye kaldırılan yaralılardan Özgür Uzun kurtarılamamıştı.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Vatandaşı dolandıran sahte jandarmalar gerçek jandarmadan kaçamadı

Kastamonu’da kendilerini jandarma çalışanı tanıtarak bir vatandaşı dolandıran dolandırıcılar, jandarma grupları tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Çaybaşı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, N.İ. isimli şahsı telefonla arayarak kendisini jandarma çalışanı olarak tanıtan dolandırıcı, isminin bir cinayet olayına karıştığını ve konutuna gelerek olayı anlatacaklarını söyledi. Daha sonra N.İ.’nin meskenine gelen 3 dolandırıcı, para karşılığı isminin karıştığı cinayet suçlamasını kaldıracaklarını söyleyerek N.İ.’den bir ölçü altın ve nakit para alarak kayıplara karıştı. Bir müddet sonra dolandırıldığını anlayan N.İ., 112 Acil Davet Merkezini arayarak yardım istedi.
İhbar üzerine Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları tarafından yapılan çalışmalar ve kamera incelemeleri sonucunda olayı gerçekleştiren Ö.T.S., O.K. ve A.A.’nın kimlikleri tespit edildi. 3 kuşkulu Çorum’un Kargı ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahıslardan O.K. tutuklanırken, Ö.T.S. ve A.A. ise isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.