Bursa’da makilik alanda çıkan yangına müdahale ediliyor

Bursa’da makilik alanda çıkan yangına müdahale ediliyor

Yayın: 30.06.2024 16:26
Paylaş:
A+ A-

Bursa’da makilik alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

Bursa

Nilüfer ilçesi Yolçatı Mahallesi yakınında makilik alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Alevlerin fark edilmesinin ardından yapılan ihbar üzerine bölgeye Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi.

Rüzgarın da etkisiyle Ayvalı Deresi kıyısında yayılan ve hububat ekili arazilere sıçrayan yangının kontrol altına alınması için havadan ve karadan müdahale sürüyor.(AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt “Tech Arena” deneyimini sanal ortama taşıyacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.07.2024 16:15
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, Tech Arena Marmara Park AVM mağazasında sunduğu deneyimleri, Metaverse'ün sanal gerçeklik (VR) dünyasına taşıyacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt, geçen yıl hizmete açtığı Tech Arena Marmara Park AVM mağazasında sunduğu deneyimleri Dijital İkiz Projesi ile Metaverse'ün VR dünyasına aktaracak. Proje, tüketicilerin Tech Arena mağazasında “Web 3.0” deneyimiyle sanal gezinti yaparak alışveriş yapabilmesini sağlayacak.

Dijital İkiz Projesi kapsamında, MediaMarkt'ın marka butikleri ve deneyim alanlarıyla zenginleştirilmiş bir alışveriş deneyimi sunan 6 bin 500 metrekarelik dev TechArena konsept mağazasının bire bir sanal taklidi, VR ve Metaverse platformu “Spatial.io” üzerinde oluşturuldu.

MediaMarkt'ın VR mağaza deneyimindeki öncü ve yenilikçi rolünün bir yansıması olan proje sayesinde tüketiciler, bulundukları yerden VR gözlükler, mobil cihazlar veya kişisel bilgisayar üzerinden dolaşabilecekleri Tech Arena mağazasının benzersiz olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini keşfedebilecek.

Fiziksel mağazanın sınırlarını aşarak tüketicilere her yerden erişilebilir bir teknolojiyi sunan proje, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunacak.