Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde vatandaşlar milli maçı dev ekranlardan izledi

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde vatandaşlar milli maçı dev ekranlardan izledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.07.2024 12:07
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde vatandaşlar, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya ile yaptığı karşılaşmayı dev ekranlardan seyretti.

Kent meydanına kurulan dev ekranda maçı izleyen vatandaşlar alınan galibiyetle büyük sevinç yaşadı.

İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık, ilçedeki vatandaşlarla birlikte maçı izlemek istediklerini, bu nedenle dev ekran kurduklarını söyledi.

Galibiyetten dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını dile getiren Sağlık, katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce Belediye Başkanı Özlü’den “Bolu Dağı değil, Düzce Dağı” paylaşımı

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE/BOLU (AA) – Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sosyal medya hesabından “Bolu Dağı değil, Düzce Dağı” paylaşımı yaptı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da “Bolu Dağı, Bolu'nun simgesidir” paylaşımında bulundu.

Özlü, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Doğru bilinen yanlışlar vardır. Yanlıştır ama insanlar doğru sanırlar. Bunlardan birisi de 'Bolu Dağı' ismidir. Aslında Bolu tarafında dağ yoktur. Bolu tarafı ovadır. Dağ Düzce tarafındadır. Yaşam alanı bakımından dağdaki yol boyu işletmelerin tamamına yakını da Düzcelilerin. Bu yanlışı düzeltelim. Bu dağın doğru adı Düzce Dağı.” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Özcan da Özlü'nün paylaşımına bugün sosyal medya hesabından “Düzce'nin mevcut Belediye Başkanı Faruk Özlü, Bolu Dağı'na göz koymuş. Bolu Dağı, Bolu'nun simgesidir. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma. Kaynaşlı'yı, Yığılca'yı ve Akçakoca'yı elinden aldırma bana. Akıllı ol!!!” ifadeleriyle yanıt verdi.