Anadolu Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

GÜNCELLEME – Kastamonu’da sokakta 2 polisi silahla yaralayıp eve saklanan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da 2 polisi silahla yaralayıp bir eve saklanan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

İnönü Mahallesi Afşin Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, ihbar üzerine bölgeye giden polis ekibine silahla ateş açtı.

İki polis memurunun yaralandığı olay nedeniyle aralarında özel harekat polislerinin de olduğu çok sayıda polis ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi.

Şüphelinin bir apartmanın giriş katına girerek saklanmasının ardından polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polislerden birinin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay da bölgeye gelerek incelemeler yaptı.

Ekiplerin zanlıyı yakalamak için başlattığı çalışmalar sürüyor.

blank
Esra Oğuzkağan Özkan tarafından
17 Nisan, 2025 14:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Anahtar Parti Karabük İl Başkanı Sebahattin Uzun’dan Kurum Ziyaretleri

Anahtar Parti Karabük İl Başkanı Sebahattin Uzun, il kongresini tamamlayarak yeni yönetim kurulunu belirledikten sonra kurum müdürlüklerine ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ı makamında ziyaret eden Uzun, okullardaki eğitim faaliyetleri ve kültürel-sanatsal etkinlikler hakkında sohbet etti. İl Başkanı Uzun, Karabük'teki okulların yurt içindeki turnuva ve yarışmalarda 66 öğrencinin dereceye girdiği bilgisini alarak, eğitimin siyaset üstü bir konu olduğunu vurguladı. Bu başarıların artırılması için Anahtar Parti olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet, İl Müdürü Akbaş’ın başarı dilekleriyle sona erdi.

Uzun, daha sonra İl Müftüsü Ali Erhun’un makamını ziyaret etti. Bu ziyarette de samimi bir ortamda sohbet gerçekleştiren Uzun, Müftülük ziyaretini tamamlamış oldu. Anahtar Parti İl Başkanı Sebahattin Uzun’a bu ziyaretlerde partililerde eşlik etti.

Anahtar Parti'nin kurum ziyaretleri devam edecek.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.