Safranbolu’da 8. Müze Kent Doğa ve Motosiklet Festivali Başlıyor

Esra Oğuzkağan Özkan
Yayın: 21.08.2024 14:41
A+ A-

Her yıl renkli görüntülerle Safranbolu’nun ev sahipliği yaptığı “Müze Kent Doğa ve Motosiklet Festivali” bu yıl sekizincisiyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Festival, 23-25 Ağustos tarihleri arasında Safranbolu Beştepeler Mevkii’nde, iki gün konaklamalı olarak düzenlenecek. Yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 3 bin katılımcının beklenildiği festival, doğa ve motosiklet tutkunları için önemli bir buluşma noktası olmayı hedefliyor.

Müze Kent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, festivalin detayları hakkında bilgi vererek, “Bu yıl ‘8. Müze Kent Doğa ve Motosiklet Festivali’ni düzenliyoruz. Safranbolu Beştepeler Mevkii’nde 23 Ağustos Cuma günü başlayacak festivalin organizasyonunda 9 sivil toplum kuruluşu yer alıyor. Dernekler bir araya gelerek, motokros yarışlarından çeşitli atölye çalışmalarına kadar bir çok etkinlik düzenleyecek. Günübirlikçi ailelerin de katılabileceği, özellikle çocuklar için at biniciliği gibi etkinliklerin yer alacağı bu festivalde herkesin katılımı ücretsiz olacak.” ifadelerini kullandı.

Festivalin programı ise şu şekilde planlandı: 23 Ağustos Cuma günü saat 12.00’de başlayacak etkinlikler, sabah erken saatlerden itibaren derneklerin atölye çalışmalarıyla devam edecek. Akşam saat 19.00’da canlı müzik, DJ performansları ve Ömer Günday’ın sahne alacağı etkinliklerle ilk gün sona erecek. İkinci gün, saat 13.00’te festival ateşi yakılacak ve çeşitli yarışmalar gerçekleştirilecek. Grup Antidepresan konseri ise 19:30’da başlayacak ve yerel toplulukların gösterileri ile devam edecek. Festival, Pazar günü sona erecek.

Motosiklet tutkunları ve doğaseverler için kaçırılmayacak bir etkinlik olan Müze Kent Doğa ve Motosiklet Festivali, yine unutulmaz anlara sahne olacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Zonguldak’ta hafif ticari aracın çarptığı motosikletli öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.09.2024 20:22
A+ A-

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı motosikletli hayatını kaybetti.

Karadeniz Ereğli-Zonguldak kara yolunda seyreden B.T. idaresindeki 67 UE 933 plakalı hafif ticari araç, Delihakkı Rampaları mevkisinde, Erdem Aydın'ın (42) kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan Aydın, kaldırıldığı Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Sürücü B.T, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331