Belenköy Asfalt Yenileme Çalışması ve Çevre Düzenlemesi Başladı

Halil Kızılyer
Yayın: 25.09.2024 11:06
A+ A-

Karabük Belediyesi’nin finansmanıyla Karabük İl Özel İdaresi’nce Aydınlıkevler, Belenköy TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergahı 4 KM uzunluğundaki yolda asfalt yenileme, yol onarım çalışması başladı.  Çalışmaların başlaması nedeniyle,  Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt Belenköy TOKİ güzergah yolunda devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.  Asfalt yenileme çalışmasının bölgenin ulaşım altyapısına önemli katkı sağlayacağını ifade eden Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, “Karabük Belediyemiz öncülüğünde ve himayelerinde asfalt ve diğer giderlerin ücretleri Karabük Belediyemizce üstlenilerek şehrimizdeki ulaşım altyapısına katkı sağlamaya devam ediyoruz.  Yol medeniyettir. Vatandaşlarımızın kaliteli ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması önceliğimizdir. Bu kapsamda, Belenköy TOKİ yolundaki asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayacak, hemşehrilerimize modern ve konforlu bir yol sunacağız.” dedi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ayrıca, şehir genelindeki ulaşım ağını iyileştirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarını aralıksız süreceğini belirtti. AK Parti İl Başkanı Salt ise “Yol Medeniyettir” şiarlarıyla, ulaştırma hamleleriyle hemşehrilerine güvenli ve konforlu yollar kazandırmaya devam ettiklerini kaydetti. İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresinin asfalt programları dahilinde çalışmalarına kararlılıkla devam ettiklerini aktardı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Plakadan Yapılan Sorguda Çalıntı Olduğu Ortaya Çıktı

Halil Kızılyer
Yayın: 25.09.2024 14:41
A+ A-

Safranbolu’da ellerindeki motosiklet ve bisikleti iterek götüren iki şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Şahısların kimlik kontrolü yapıldıktan sonra, motosikletin plakasından yapılan sorgulamada çalıntı olduğu ortaya çıktı. Çalıntı motosiklet ve bisiklet ekipler tarafından sahiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı, emniyet ve asayişin sağlanması için hırsızlıkla mücadele çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini bildirdi.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331