blank
Avatarı
Haber Merkezi tarafından
17 Nisan, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı

Başkan Özkan Çetinkaya, Bahçelievler Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleştirdiği saha ziyareti kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye çalışmaları hakkında yerinde incelemelerde bulunan Çetinkaya, mahallede sürdürülen hizmetleri değerlendirdi; hemşehrilerle doğrudan iletişim kurmanın önemine vurgu yaptı.

Mahalle esnafı ve sakinleriyle yapılan görüşmelerde, mevcut projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Belediye ekiplerinin alanda sürdürdüğü çalışmalar yerinde gözlemlenirken, yeni dönem ihtiyaçları doğrultusunda planlamalar da ele alındı.

“Karabük’ü birlikte geleceğe taşıyoruz”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Çetinkaya, “Bahçelievler Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek çalışmaları yakından takip ettik. Şehrimizin kalkınma sürecinde her mahallemizin görüşü bizim için yol gösterici. Tüm hizmetlerimizi ortak akılla şekillendirmeye devam ediyoruz,” dedi.

Katılımcı ve çözüm odaklı belediyeciliğin önemine dikkat çeken Çetinkaya, “Karabük’te sadece fiziki yatırımlar değil; sosyal, kültürel ve insana dokunan projelerde de kalıcı adımlar atıyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışan bir şehir için durmaksızın çalışıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya, mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi ve yapıcı katkılar için teşekkür ederek, belediyenin sahadaki güçlü varlığını sürdürmeye devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2025 15:47 tarihinde yayınlandı

27 suç kaydı bulunan kadın yine hırsızlık yapınca yakalandı

Samsun’da 27 hata kaydı bulunan bayan, pazar yerlerinde iki yaşlı bayanın cüzdanlarından para çalınca, polisin takibi sonucu yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un Canik ilçesindeki Perşembe Pazarı’nda ve Atakum ilçesindeki Türkiş Pazarı’nda iki başka yaşlı bayanın çantalarındaki cüzdanlarından paraları çalındı. Her iki olayda da hırsız, paraları alıp cüzdanları da pazar tezgahı altına atıp kayıplara karıştı. Yaşlı bayanların polise şikayette bulunmaları üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Ofis Amirliği takımlarınca, takip ve çalışma sonucu her iki farklı pazar yerindeki olayı, çoğunluğu hırsızlık kabahatlerinden olmak üzere toplam 27 hata kaydı bulunan Pembe Ö.’nün (42) gerçekleştirdiğini tespit etti. Hırsızlık takımlarınca yakalanarak gözaltına alınan bayan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
Pembe Ö.’nün İlkadım ilçesinde bir kişinin çantasından yankesicilik yoluyla 7 bin 200 TL para çaldığı için yakalanarak 8 Ocak’ta çıkarıldığı mahkemece isimli denetim kuralıyla hür bırakıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin