Trabzon’daki taşkın ve heyelanların izleri siliniyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.09.2024 20:15
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Arsin, Araklı ve Sürmene ilçelerinde 20 Eylül'de meydana gelen taşkın ve heyelanların verdiği hasarın giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin hasar alan ilçelerde seferberlik başlattığı belirtildi.

Hasar gören bölgelerde çalışmaların devam ettiği aktarılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesine bağlı Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yol Bakım ve Onarım Dairesi, Park ve Bahçeler Dairesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ile İtfaiye Dairesi ekipleri, selden etkilenen bölgelerde yaptığı çalışmalarla vatandaşların mağduriyetini gideriyor. Ekipler, 279 personel ve çoğunluğu iş makinelerinden oluşan 171 araçla ihtiyaç duyulan noktalara müdahale ediyor.” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Araklı Merkez Mahallesi Muhtarı Selçuk Yılmaz, şunları kaydetti:

“43 yaşıma geldim, daha önce böyle şiddetli bir yağmur, böyle bir felaket görmedim. O gece muhtarlık ofisimiz dizimize kadar sel sularıyla dolmuştu. Afetin hemen ardından Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ve Araklı Belediyemiz başta olmak üzere tüm kurumlar ilçemizde seferberlik başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç'ten Allah razı olsun. Selin olduğu andan itibaren yanımızdaydı.”

Esnafın ve vatandaşın zor durumda kaldığını anlatan Yılmaz, “Büyükşehir Belediyemiz tüm araçlarıyla inanılmaz bir destek verdi. Sularımız çekildikten sonra Büyükşehir Belediyemiz ihtiyaç sahiplerine yardımlar yaptı. Şehir merkezimiz tamamıyla temizlendi. Cadde aralarımızda çalışmalar devam ediyor. Okullarımız eğitime hazır hale getirildi. Büyükşehir ile Araklı Belediyemiz tüm ekipleriyle çalışıyor.” bilgilerini verdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi personeli Mustafa Aktaş ise şiddetli yağmurun başladığı andan itibaren vatandaşların yanında olduklarını vurgulayarak şunları ifade etti:

“Gelen ihbarlara zamanında müdahale ettik. Bu konuda sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız tüm ekipleri seferber etti. İlçelerden gelen itfaiye ekipleriyle beraber vatandaşlarımıza yardımcı olduk.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yıldız Demir Çelik’in sponsorluğunda SteelOrbis etkinliği gerçekleştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.09.2024 00:15
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Demir çelik sektörü Kocaeli'nde düzenlenen SteelOrbis Piyasa Sohbetleri toplantısında bir araya geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Yıldızlar Yatırım Holding grup şirketlerinden Yıldız Demir Çelik'in platin sponsorluğunu üstlendiği etkinliğe, 500'den fazla profesyonel katılım sağladı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Mesut Özdöl yaparken, Yıldız Demir Çelik Pazarlama Müdürü Reyhan Öztürk, şirketin yolculuğunu ve çelik sektörüne bakış açılarını içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında, Mesut Özdöl'ün moderatörlüğünde düzenlenen “Çelik Piyasalarını Neler Bekliyor” başlıklı panelde, Yıldız Demir Çelik Yurt İçi Ticari Satış Müdürü Vedat Acar, Beko Satın Alma Kategori Müdürü Bayçu Ongunyurt ve Gökmetal Çelik Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Demiruz konuşmacı olarak yer aldı.

– Startgate'in yeni yüzü tanıtıldı

Yıldız Demir Çelik, etkinlikte çevrim içi müşteri portali olan Startgate'in yeni yüzünü de tanıtırken, güncellenen haliyle Startgate, kullanıcı dostu ekranıyla müşterilerine dinamik bir deneyim sunuyor.

Portal içerisinde müşteriler, siparişlerini, sevk hareketlerini ve finansal işlemlerini takip edebilirken, ürün test raporlarına da hızlıca erişim sağlayabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldız Demir Çelik Müşteri Deneyimi ve Pazarlama Direktörü Yelda Güney Liman, dijitalleşmenin çağın en önemli araçlarından biri olduğunu belirtti.

Liman, hem sektördeki diğer oyuncularla hem de müşterileriyle etkili iletişim kurabilmek için tüm mecraları titizlikle kullandıklarını aktararak, “Bu doğrultuda, sektörümüzün en önemli buluşmalarından biri olan SteelOrbis toplantılarına platin sponsor olarak destek veriyoruz. Bu etkinlikte, müşterilerimize 7/24 hizmet sunduğumuz Startgate portalimizin yeni yüzünü de tanıtma fırsatı yakaladık. Müşterilerimizin talepleri ve beklentileri değiştikçe, biz de proaktif yaklaşımımızla başta Startgate olmak üzere tüm platformlarımızı yenilemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331