Kaymakam Yılmaz Köy Ziyareti Gerçekleştirdi

Halil Kızılyer
Yayın: 27.09.2024 10:20
A+ A-

Ovacık Kaymakamı Tuğçe Yılmaz, 2024 Yılı Köy Ziyaret ve Devir Teftiş Programı kapsamında Güneysaz Köyü’nde köylülerle  bir araya geldi.

Kaymakam Tuğçe Yılmaz, daire amirleri ve vatandaşlar ile birlikte köy konağında toplantı yaptı. Toplantıda çeşitli konularda bilgilendirmeler yapıldıktan sonra köy halkının dilek, istek, arzu ve varsa şikayetleri dinlendi.  Toplantıda Kaymakam Yılmaz, vatandaşların sorunlarının çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesi hususunda gerekli işlemler yapılmak üzere ilgili kurumları yönlendirirken, amaçlarının sorunları tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi.

Kaymakamlığımızca hazırlanan 2024 Yılı Köy Ziyaret ve Devir Teftiş Programı kapsamında İlçemiz Güneysaz Köyünde vatandaşlarımızla bir araya gelindi.

Kaymakamımız Sayın Tuğçe Yılmaz, beraberinde daire amirleri ve vatandaşlarımız ile birlikte köy konağında toplantı yapıldı. Toplantıda gerek Kaymakamımız gerek beraberinde ki daire amirleri tarafından çeşitli konularda bilgilendirmeler sağlandıktan sonra köy halkına söz hakkı verilerek dilek, istek, arzu ve varsa şikayetleri dinlendi.

Toplantıda; Kaymakamımız , vatandaşların sorunlarının çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesi hususunda gerekli işlemler yapılmak üzere ilgili kurumlara yönlendirirken, amaçlarının sorunları tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ceylan İncebacak ve Nisa Nur Özdemir’den Türkiye Şampiyonluğu

Okan Şimşek
Yayın: 27.09.2024 13:43
A+ A-

Aydın Didim’de Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Bocce dalında yapılan yarışmada Yaşama Sevinci Özel Eğitim Okulu öğrencileri Ceylan İncebacak  ve  Nisa Nur Özdemir Türkiye Şampiyonu oldu.

Elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürüm Nevzat Akbaş her iki öğrenciyi de tebrik ederek, “Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde de ulusal ve uluslararası düzenlenen yarışmalarda şampiyonluklara ve önemli dereceler elde etmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimiz çok yetenekli. Bizler bu yarışmaları çok önemsiyor ve her zaman destekliyoruz. Özveriyle müsabakalara hazırlanan öğrencilerimiz bu yarışmalarda ilimize en iyi şekilde temsil ediyor. Bu anlamda Öğrencilerimizi ailelerini ve teknik ekibi tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331