600 Kişilik Ramazan Çadırı Kuruluyor

600 Kişilik Ramazan Çadırı Kuruluyor

Yayın: 16.06.2015 09:49
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi, Ramazan Ayında Kent Meydanında kurulan iftar çadırıyla her gün yaklaşık 600 kişiye iftar yemeği verecek.

Yoksul vatandaşlar ve trafik nedeniyle evlerine ulaşamayanlar bu çadırlarda oruçlarını açacak. Daha önceki yıllarda da Ramazan Ayı dolayısıyla iftar çadırı kuran Karabük Belediyesi, bu yıl da geleneği bozmayarak Ramazan Ayı boyunca her gün iftar verecek.

Yaklaşan Ramazan Ayı ile ilgili bir açıklama yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Yaklaşık 600 kişiye iftar yemeği vereceğiz. Her gün verilecek yemeğin masrafları talepte bulunan hayırsever vatandaşlar ve kurumlar tarafından karşılanacak. İftar çadırı Kent Meydanında kuruldu. Kimsesizlerin, fakir, fukaraların ve yolda kalanların yanlarında olmaya devam edeceğiz. İlimizde bulunan iş adamları ve hayırseverlerin desteği ile bu Ramazan da yaklaşık 600 kişiye sıcak yemek vereceğiz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.