Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
16 Haziran, 2015 09:49 tarihinde yayınlandı
0

600 Kişilik Ramazan Çadırı Kuruluyor

Karabük Belediyesi, Ramazan Ayında Kent Meydanında kurulan iftar çadırıyla her gün yaklaşık 600 kişiye iftar yemeği verecek.

Yoksul vatandaşlar ve trafik nedeniyle evlerine ulaşamayanlar bu çadırlarda oruçlarını açacak. Daha önceki yıllarda da Ramazan Ayı dolayısıyla iftar çadırı kuran Karabük Belediyesi, bu yıl da geleneği bozmayarak Ramazan Ayı boyunca her gün iftar verecek.

Yaklaşan Ramazan Ayı ile ilgili bir açıklama yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Yaklaşık 600 kişiye iftar yemeği vereceğiz. Her gün verilecek yemeğin masrafları talepte bulunan hayırsever vatandaşlar ve kurumlar tarafından karşılanacak. İftar çadırı Kent Meydanında kuruldu. Kimsesizlerin, fakir, fukaraların ve yolda kalanların yanlarında olmaya devam edeceğiz. İlimizde bulunan iş adamları ve hayırseverlerin desteği ile bu Ramazan da yaklaşık 600 kişiye sıcak yemek vereceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin