Tivibu, Avrupa basketbolunu ekranlara taşmaya devam ediyor

Anadolu Ajansı
Yayın Tarihi: 03.10.2024 16:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu, Avrupa'da mücadele eden basketbol takımlarının maçlarını yayınlayacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Tivibu, Avrupa'da mücadele eden Türk takımlarının maçlarını yayınlamaya devam ediyor.

EuroLeague'de Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray, Aliağa Petkimspor ve Karşıyaka'nın mücadeleleri Tivibu üzerinden naklen yayınlanıyor.

Sezon boyunca EuroLeague maçları Tivibu platformu üzerinde S Sport'tan, Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları ise Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko, Sarunas Jasikevicius ile EuroLeague sezonuna Olimpiakos'la Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynayacağı maç ile başlayacak. Tivibu üzerinden S Sport'ta yayınlanacak mücadele 4 Ekim Cuma günü 20.30'da başlayacak.

Anadolu Efes, üçüncü EuroLeague şampiyonluğu için sezona galibiyet hedefiyle başlarken, İtalya deplasmanında gerçekleşecek olan Virtus Bologna mücadelesi 22.00'de başlayacak. Karşılaşma Tivibu platformunda yer alan S Sport 2'den naklen yayınlanacak.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray, Aliağa Petkimspor ve Karşıyaka'nın sezon boyu Avrupa maçları Tivibu Spor'dan takip edilebilecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Üniversitesi öğrencileri, teknolojinin yaygınlaşmasına rağmen yerel gazetelere olan ilgilerini sürdürüyor.

Üniversitenin kafeteryasında toplanan gençler, çay ve kahvelerini yudumlarken, yerel gazeteleri okuyarak hem kentin gündemini takip ediyor hem de aralarında bu konular üzerine tartışmalar yapıyor.

Öğrenciler, Karabük’teki gelişmeleri yerel haber kaynaklarından öğrenmenin kendilerini daha bilinçli kıldığını ifade ediyor. Sosyal medya ve dijital platformların hızlı haber yayma imkânı sunduğunu kabul eden gençler, yerel gazetelerde daha ayrıntılı ve derinlemesine analizler bulabildiklerini dile getiriyor.

Sık sık yerel gazeteleri takip eden öğrencilerden biri, “Yerel gazeteler, kentimizin sesi ve biz de bu sesin bir parçası olmak istiyoruz. Kentin sorunlarını, projelerini, belediye çalışmalarını ve etkinliklerini buradan öğreniyoruz. Bu bizim yaşadığımız yere olan aidiyetimizi artırıyor” dedi.

Bir diğer öğrenci ise gazeteleri okumanın sadece gündemi takip etme değil, aynı zamanda yazılı medyanın önemini koruma çabası olduğunu vurguladı: “Günümüzde her şey dijitalleşse de yerel gazeteler hala kültürümüzün ve demokrasinin önemli bir parçası. Yazılı basının devam etmesi bizim için çok değerli.”

Karabük’ün kültürel etkinliklerinden belediye projelerine kadar geniş bir yelpazede haber sunan yerel gazeteler, üniversite gençliği için önemli bir bilgi kaynağı olmaya devam ediyor. Özellikle yerel yönetimlerin aldığı kararlar ve toplumsal olaylar üzerine değerlendirmelerde bulunan öğrenciler, kentin sorunlarına dair bilinçlenip çözüm önerileri geliştiriyor.

Bu etkileşim, Karabük Üniversitesi’nin sosyal yaşamında da yerel haberlere olan ilginin artmasına ve gençlerin kentin geleceğine yönelik daha aktif bir rol üstlenmesine katkıda bulunuyor.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427