blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 09:54 tarihinde yayınlandı

Mustafa Eskihellaç, mevkidaşı Eren Elmalı’yı aratmadı

Trabzonspor’un devre ortasında Gaziantep FK’dan transfer ettiği Mustafa Eskihellaç, Galatasaray’a transfer olan mevkidaşı Eren Elmalı’yı aratmadı.
Trabzonspor, devre ortası transfer devrinde Eren Elmalı’nın, 4 milyon Euro (173 milyon 388 bin TL) karşılığında Galatasaray’a transfer olmasının akabinde oluşan boşluğu doldurmak için Gaziantep FK’dan Mustafa Eskihellaç’ı takımına kattı. Bordo-mavililer, bu transfer için iki taksit halinde 15 milyon TL bonservis bedeli ödeyecek.

Trabzonspor’da sol kanat değişimi
Trabzonspor’un sol kanadında devre ortasında yaşanan bu değişim, her iki oyuncunun bordo-mavili forma altındaki performanslarını karşılaştırma fırsatı sundu. Eren Elmalı, bordo-mavili formayla Trendyol Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupaları dahil olmak üzere toplam 111 maça çıktı. Bu süreçte 1 gol ve 6 asistlik katkı sağlayan başarılı sol bek, bilhassa savunmadaki istikrarı ve taktik disipliniyle ön plana çıktı.
Elmalı’nın sarı-kırmızılı gruba transferinin akabinde takıma dahil edilen Trabzonlu futbolcu Mustafa Eskihellaç ise Trabzonspor formasıyla şu ana kadar Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 10 karşılaşmada misyon aldı. Kısa müddette 1 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Eskihellaç, hamle gücüyle dikkat çeken bir profil çizdi.
İki oyuncunun performansları kıyaslandığında, Eren Elmalı’nın uzun vadede istikrar ve çok taraflılık sunduğu; Mustafa Eskihellaç’ın ise kısa müddette hamle manasında tesirli olduğu görülüyor.

Mustafa Eskihellaç, Eren Elmalı’nın boşluğunu kısa müddette doldurdu
Mustafa Eskihellaç, Trabzonspor’daki performansıyla Eren Elmalı’nın ayrılığı sonrası oluşan boşluğu muvaffakiyetle doldurdu. Sol bek konumunda istikrar sağlayan Eskihellaç, hem savunmada hem de atakta gösterdiği performansla bordo-mavili taraftarların takdirini kazanmış durumda.
Trabzonspor, ayrıyeten bu transferlerden ekonomik manada da çıkarlı çıktı. Kulüp, daha düşük maliyetle tesirli bir performans elde ederek, finansal açıdan avantaj sağladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2025 15:37 tarihinde yayınlandı

Kamyon, çekici ve tankerlerin geçişine izin yok

DÜZCE(İHA) – Düzce Valiliği Kurban Bayramı tatili trafik önlemleri çerçevesinde 4 Haziran 2025 Çarşamba günü saat 16.00’dan itibaren 6 Haziran 2025 Cuma günü saat 11.00’a kadar Anadolu otoyolu ve D100 karayolu Ankara istikameti tarafında, kamyon, cazibeli ve tanker cinsi ağır taşıtların seyir yapmalarına müsaade verilmemesine karar verdi.
Düzce Valiliği kamyon, alımlı ve tankerlerin geçişine müsaade verilmeyeceğini belirterek "Kurban Bayramı tatili nedeniyle bilhassa büyük kentlerimizden başka kentlerimize ve turizm bölgeleri istikametine giden güzergahlarda taşıt trafiğinin ağırlaşacağı göz önünde bulundurularak vatandaşlarımızın huzur ve itimat içerisinde seyahat etmelerinin sağlanması, oluşabilecek trafik sıkışıklığının azaltılması ve asayişin koruması ile kamu sisteminin sağlanması gayesiyle, 4 Haziran 2025 Çarşamba günü saat 16.00’dan itibaren 6 Haziran 2025 Cuma günü saat 11.00’a kadar Anadolu (O4) otoyolu ve D-100 karayolu Ankara istikameti tarafında, kamyon, cazip ve tanker cinsi ağır taşıtların seyir yapmalarına müsaade verilmemesine karar verilmiştir" denildi.
Alınan kararda istisnalar ise şu formda sıralandı; "Tedarik süreçlerinin aksamaması için yaş sebze/meyve, canlı hayvan, et ve et eserleri, süt ve süt eserleri üzere bozulabilir besinler, dondurulmuş besinler, canlı ve kesme çiçek, ilaç, tıbbi materyal, posta/süreli yayın, hayvan yemi ile akaryakıt taşıyan kamyon, alımlı ve tanker cinsi taşıtların öncelikle ana arterler haricindeki güzergahlarda, mecburilik halinde ise ana arterler üzerinde en az mühletle bulunacak biçimde istisnai olarak seyirlerine müsaade verilecektir."

Bizi sosyal medyadan takip edin