Karabük’te Enstitü Öğrencilerine Oryantasyon Programı Düzenlendi

Esra Oğuzkağan Özkan
Yayın Tarihi: 07.10.2024 15:40
A+ A-

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü öğrencilerine yönelik, bu yıl ilk kez oryantasyon programı düzenlendi.

Karabük Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından lisansüstü eğitime yeni başlayan öğrenciler için oryantasyon programı düzenlendi.

Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda lisansüstü öğrencilere yönelik bu yıl ilk kez düzenlenen programa Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Doç. Dr. Zeynep Özcan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda, enstitüdeki eğitim-öğretim faaliyetleri, akademik danışmanlık süreçleri, araştırma olanakları ve tez hazırlık süreci gibi konular detaylı olarak ele alındı. Ayrıca, öğrencilerin üniversite bünyesindeki sosyal, kültürel ve bilimsel etkinliklerden nasıl faydalanabilecekleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Özellikle bilimsel çalışmalarda TÜBİTAK gibi destek alabilecekleri kurum ve kuruluşların burs imkanlarından yararlanılmasından bahsedildi.

Oryantasyon toplantısı, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından son buldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ANKARA (AA) – CW Enerji, 9-11 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı'na katılarak güneş enerjisi çözümlerini sergileyecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Platin Sponsor CW Enerji, EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı'nda geliştirdiği ürünlere yer verecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, fuar aracılığıyla sektörün önde gelen firmaları ve pazarın yeni oyuncularıyla aynı çatı altında bir araya geleceklerini ifade ederek, “Bu fuara düzenli olarak katılım sağlıyoruz ve fuarı oldukça önemsiyoruz. Etkinlikte aynı zamanda Platin Sponsor olduk. 9-11 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan fuarda, Salon:5'te bulunan A153-154-157-158 nolu CW Enerji stantlarına tüm sektör paydaşlarımızı ve katılımcıları davet ediyoruz.” bilgisini paylaştı.

Fuar boyunca son teknoloji ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacaklarını ifade eden Sarvan, aynı zamanda güneş enerjisi alanında AR-GE çalışmaları sonucu hayata geçirdikleri çözümleri de tanıtacaklarını kaydetti.

Sarvan, etkinlikte sektördeki en güncel gelişmelerin ve geleceğe yönelik vizyonların paylaşılacağını belirterek, “Fuarda alanında uzman çalışma arkadaşlarımızla birlikte yüksek verimli güneş panellerimiz ve güneş enerjisi teknolojilerinin geleceğine yönelik çözümlerimizi sergileyerek, ziyaretçilerimize detaylı bilgiler aktaracağız. Geçtiğimiz yıl başarıyla noktaladığımız EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nın ardından, bu yıl da 3 gün boyunca deneyimli bir ekiple sektör paydaşlarımız ile bir araya geleceğimiz için mutluyuz.” değerlendirmesinde bulundu.​​​​​​​

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427