Turkcell’in “Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım” programına başvurular başladı

Anadolu Ajansı
Yayın Tarihi: 07.10.2024 16:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Turkcell'in teknoloji alanındaki geleceği inşa etmeyi ve genç yazılımcıları desteklemeyi hedefleyen “Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım” programının dördüncü fazı için başvurular başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell'in, Türkiye'nin nitelikli yazılımcı iş gücünü artırmayı hedeflediği programın dördüncüsü bu yıl gerçekleştirilecek.

Toplamda 15 bin öğrencinin çevrim içi, 150 öğrencinin de sınıf içi eğitimlerle destekleneceği program, 3 farklı teknoloji odağında düzenlenecek ve öğrenciler birebir mentörlük desteği de alacak. Süreci başarıyla tamamlayan katılımcılar, Turkcell Grup Şirketleri ve yazılım ekosistemindeki çeşitli firmalarda istihdam fırsatı elde edecek.

Program ile katılımcıların yazılım ve kodlama alanlarında uzmanlaşması, teknoloji odaklı düşünme becerilerini geliştirmeleri ve iş dünyasında fark yaratacak yetkinlikler kazanması hedefleniyor.

4 ay sürecek program, teknoloji dünyasına adım atmak ve geleceği yazmak isteyen gençleri bekliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell İnsan ve İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu, program sayesinde teknolojinin geleceğine yön verecek, hayallerinin peşinden koşacak gençleri Turkcell bünyesine katmak için eğitim ve gelişim imkanları sunmaya devam ettiklerini belirtti.

Durdu, şunları kaydetti:

“Türkiye'nin Turkcell'i olarak ana stratejilerimizden birisi de 'Yarını teknolojiyle değiştiren' yeteneklere odaklanmak. Yazılım alanında genç istihdamına katkıda bulunmayı hedefleyerek, Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır faaliyetlerimizle Türkiye'nin geleceği için gençlere bu yolculukta rehberlik ediyor, onların vizyonu ve enerjisiyle güçlü adımlar atıyoruz. Bugüne kadar binlerce gencimize kariyer fırsatı sunduk. Turkcell olarak hem gençlerimize hem de ülkemizin gücüne ve geleceğine inanıyoruz.”

Programa başvurular 13 Ekim'e kadar devam edecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İSTANBUL (AA) – Vestel, İstanbul genelinde 9, İzmir genelinde ise 7 Vestel Ekspres mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vestel, Türkiye genelinde yaygınlaştırdığı Vestel Ekspres mağaza konseptiyle, İstanbul ve İzmir'de yatırımlarına devam ediyor.

Mağazalarda tüketiciler satışların büyük kısmının yapıldığı dijital ekranlardan tüm ürünlerin özelliklerine ve karşılaştırmalarına ulaşabiliyor.

Şirket, iki kentte açılan yeni ekspres mağazalarında akıllı telefonlardan televizyonlara, beyaz eşyalardan küçük ev aletlerine kadar geniş bir yelpazede ürün sunacak.

Mağazalarda seçili beyaz eşya ya da televizyon alımında çamaşır makinelerinde geçerli yüzde 50 indirim, seçili beyaz eşya ya da televizyon alımında kurutma makinelerinde geçerli yüzde 50 indirim, 3'lü ankastre set alımlarında 6 bin lira indirim ve seçili ankastre set alımlarında 10 bin 599 lira değerinde ankastre mikrodalga fırın hediye kampanyaları bulunuyor.

İstanbul'daki mağazalar, İstanbul Kadıköy Erenköy Ekspres, İstanbul Kadıköy Sahrayıcedit Ekspres, İstanbul Kadıköy Feneryolu Ekspres, İstanbul Üsküdar Acıbadem Ekspres, İstanbul Bakırköy Zeytinlik Ekspres, İstanbul Şişli Halide Edip Adıvar Ekspres, İstanbul Şişli Mecidiyeköy Ekspres, İstanbul Güngören Köyiçi Ekspres ve İstanbul Güngören İnönü Ekspres olarak hizmete açıldı.

İzmir'de açılan mağazalar ise İzmir Çeşme Alaçatı Ekspres, İzmir Çeşme Çarşı Ekspres, İzmir Çeşme Ekspres, İzmir Güzelbahçe Yalı Ekspres, İzmir Karaburun Mordoğan Ekspres, İzmir Karşıyaka Nergiz Ekspres ve İzmir Torbalı Ayrancılar Ekspres oldu.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427