Ekim 8, 2024 16:40

ASKF’den Vali Yavuz’a Ziyaret

Halil Kızılyer
Yayın Tarihi: 08.10.2024 16:40
A+ A-
 
 
 

Karabük Valisi Mustafa Yavuz,  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni Makamı’nda Kabul Etti.

Vali Mustafa Yavuz, Karabük’te başlayan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çevik ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Harmanbaşı, Rasim Kökçü, Hüseyin Yavuz ve Ozan Şentürk’ü makamında kabul etti.

Ziyarette Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çevik, 7 – 11 Ekim 2024 Tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikler ve ilimizde faaliyet gösteren bireysel ve takım sporları hakkında Vali Mustafa Yavuz’a bilgiler verdi.

Valiz Mustafa Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Amatör Spor Haftası’nı kutladı ve Karabük’ün Spor Kenti olduğuna vurgu yaptı. İlimizin, sporun her alanında sahip olduğu güçlü altyapı sayesinde ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek kapasitede olduğunu belirten Valimiz, ayrıca milli takıma kadar yükselen, olimpiyat ikincisi bir sporcuyu yetiştirmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Amatör sporun desteklenmesinin ve sporcularımızın teşvik edilmesinin önemine dikkat çeken Vali Mustafa Yavuz, bu hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerin spor kültürünü yaygınlaştıracağına inandığını ifade etti.

Vali Yavuz, amatör sporculara ve tüm spor camiasına başarılar dileyerek; ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

BAYBURT (AA) – Bayburt'ta jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imal eden ve ticaretini yapanlara yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Bu kapsamda merkeze bağlı Oruçbeyli köyünde bir bağ evi, ev ve araçta yapılan eş zamanlı aramada, 1 kilo 82 gram kubar esrar, ruhsatsız tabanca, şarjör ve 8 fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili M.G, A.C. ile B.D gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427