MÜSİAD’dan Ramazan Mesajı

MÜSİAD’dan Ramazan Mesajı

Yayın: 22.06.2015 11:04
Paylaş:
A+ A-

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Ramazan ayı dolayısı ile yayımladığı mesajda “Müslüman dünyasında 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve sevincini yaşamaktayız” dedi.

Başı Rahmet ortası merhamet sonu ise cehennemden azat olan Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Ahmet Nur, “Ramazan Ayı çok yönlü özellikleriyle insanın olgunlaşması için büyük bir fırsattır. Öncelikle, Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ay olması ve içinde bin aydan daha hayırlı bir geceyi, Kadir Gecesi’ni barındıran rahmet ve bereket ayı, içinde sevabını, mükafatını sadece Cenab-ı Hakk’ın verecek olduğu oruç ibadetini barındıran mübarek aydır. Ramazan-ı Şerif’in özünde rahmet, merhamet ve bereket yatmaktadır. Ramazan-ı Şerif gönüllerin bir olmasında, insanlar arasında sevgi ve kardeşliği geliştirmesinde büyük katkılar sunmaktadır. Bu ayda, Müslümanlar, manevi bakımdan yeni bir havaya girdiği gibi, ticaret ve huzur bakımından da, öteki aylarda görülmeyen bir hareketlilik gösterir. Yıl boyunca yorulan bedenleri, kırılan gönülleri onarmak için önemli bir imkân sunan Ramazanı hakkıyla idrak etmek için, israftan uzak durarak, yoksulun ve düşkünün ihmal edilmemesi zaruridir. Ramazan ayının, fertlerin ruhlarında bazı izler bırakması, hoş görülmeyen alışkanlık ve davranışların bırakılıp yerine, daha iyi ve güzel alışkanlıkların kazanılmasına vesile olması temennisiyle, MÜSİAD ailesine, Karabük’ümüzü, iş dünyamıza, ülkemize ve tüm İslam dünyasına, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.