Anadolu Ajansı tarafından
10 Kasım, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’nun sonbaharı fotoğrafçıların ilgisini çekiyor


KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun kent merkezinde oluşan sonbahar renkleri fotoğrafçıların ilgisini çekiyor.

Fotoğrafçıların, "İçinden sonbaharın geçtiği şehir" olarak nitelendirdiği kentte sonbahar tüm renkleriyle yaşanıyor. Yol güzergahını kaplayan pek çok farklı türdeki ağaçlar rengarenk görüntüsüyle fotoğraf tutkunlarını cezbediyor.

Kastamonu Fotoğraf Sanatı Derneği (KASFOT) Başkanı Suat Cumali Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sonbaharda kentin fotoğrafçılar için inanılmaz güzellikler sunduğunu söyledi.

Birçok fotoğraf tutkununun Kastamonu'ya sonbaharı fotoğraflamaya geldiğini belirten Güngör, "Kastamonu fotoğrafçılar için inanılmaz bir kent ve sonbaharı zirvede yaşıyor. İl dışından gelen fotoğrafçılarla da bunu görüşüyoruz ve bizler çok şanslıyız. Evimizin 100 metre ilerisinde fotoğraf üretebiliyoruz. Belediyemiz de sağ olsun, bizlerin fotoğraf üretebilmesi için yaprakları süpürmedi. Her sabah kalkıyoruz yaprakların içinde yürüyoruz, fotoğraflıyoruz." diye konuştu.

Güngör, çay boyunda sonbahar ve kışın farklı güzellikler sunduğuna işaret ederek, ortaya çıkan manzaraları fotoğraflamanın büyük bir keyif olduğunu kaydetti.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 03:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

2 katlı binada çıkan yangın, yanında bulunan 3 katlı binaya sıçradı: 1 ölü

Zonguldak’ta iki katlı bir binada çıkan yangın büyüyerek yan tarafında bulunan üç katlı binaya sıçradı. Yangın sonucunda iki katlı meskende yaşadığı öğrenilen bir kişinin cansız vücuduna ulaşıldı.
Zonguldak’ta gece saatlerinde Karaelmas Mahallesi İstek Ulusman Sokak üzerindeki iki katlı bir konutta şimdi bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Kısa müddette büyüyen yangın, meskeni büsbütün sardı. Rüzgarın da tesiriyle alevler, çabucak yanındaki üç katlı meskenin en üst katına sıçradı.
Yangını fark eden mahalle sakinleri süratle harekete geçti. Mahallelinin yardımıyla meskende bulunanlar tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Güvenlik güçleri etrafta tedbir aldı, itfaiye takımları ise alevlere müdahale etti.
Yangında iki katlı konut büsbütün yanarak kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı konut de çatısıyla birlikte önemli hasar gördü. İki katlı konutta yaşadığı öğrenilen Metin Darıcı’nın ise yapılan incelemede cansız vücuduna ulaşıldı.
Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.