Popovic: “Bu maçta ilk gölü atan kazanacaktı”

Popovic: “Bu maçta ilk gölü atan kazanacaktı”

Yayın: 23.10.2017 00:00
Paylaş:
A+ A-

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Onların kontrataklardan tehlikeli olacağını biliyorduk” dedi.

Süper Lig’in 9. haftasında Osmanlıspor’a konuk olan Kardemir Karabükspor, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Popvic, “Bu maçta ilk gölü atan kazanacaktı. Rakibimizin aslında bugün bize şans vereceğini biliyorduk. İlk yarı şanslar da yakaladık. Fakat ikinci yarıda Osmanlıspor ilk gölü buldu. Oyun açıldı. Onların kontrataklardan tehlike olacağını biliyorduk. Oyun açıldıktan sonra düştük. Rakibimiz 3 gölü buldu” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Öğretmenlere Atama Müjdesi

Yayın: 07.05.2024 11:16
Paylaş:
A+ A-

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmenin atamasının yapılacağını açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığının, Sınıf Öğretmenliğine 3.263, Özel Eğitim Öğretmenliğine 2.499, Rehberlik için 1.597, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi için 1.594, İngilizce için 968 öğretmenin en çok alım yapılacak branşları resmi sosyal medya hesaplarından yayımlandı. Buna göre bir sınav takvimi belirlendi.  Sözleşmeli öğretmenlik ön başvuruları ve sözlü sınav merkezleri için tercihler 20-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Adayların sözlü sınava alınacağı sınav merkezleri 10 Haziran’da ilan edileceği, sınavlarının ise 1 Temmuz’da başlayacağı duyuruldu.

Başvuru için taban puan ve kontenjan listesine ulaşabilirsiniz. Burayı tıklayınız.
Atama takvimine ulaşabilirsiniz. Burayı tıklayınız.