Karabük’te 2015 Mayıs Ayında 501 Konut Satıldı

Karabük’te 2015 Mayıs Ayında 501 Konut Satıldı

Yayın: 24.06.2015 10:14
Paylaş:
A+ A-

Türkiye İstatistik Kurumu Mayıs 2015 Konut Satış İstatistikleri’ni açıkladı. Verilere göre Karabük’te 2015 yılı Mayıs ayında 501 konut satıldı.

TÜİK 2015 Mayıs ayı konut satış istatistiklerine göre Karabük’te 501 konut satışı olurken, Zonguldak’ta 582, Bartın’da ise 276 konut satışı gerçekleşti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ceyhun Çelik Ritim Atölyesi: “Silahlarla Havaya Ateş Açmak Cehaletin ve Şiddetin Bir Göstergesidir”

Yayın: 03.05.2024 15:48
Paylaş:
A+ A-

Ceyhun Çelik Ritim Atölyesi müzisyenleri, düğünlerde silahlarla havaya ateş açılmasına ilişkin gazetemize açıklamada bulundu.

Gelin ve damadın silahlarla havaya ateş açtığı haberlerle ilgili olarak yapılan açıklamada, bu eylemin bir gelenek olmadığı, aksine cehaletin ve insan hayatının hiçe sayılmasının bir göstergesi olduğu vurgulandı.

Ritim Atölyesi Sahibi Ceyhun Çelik, düğünlerde silah kullanılmasına karşı olduklarını belirterek, silah kullanıldığı anda müziği bırakıp alandan ayrılacaklarını ifade etti. Çelik, düğünlerin mutluluk, müzik, dans ve oyunlarla güzelleşmesi gerektiğini, şiddet ve silahla ilişkilendirilmesinin ise kabul edilemez olduğunu söyledi.

Çelik, yıllardır yaşanan ölümler ve yaralanmaların bir ders olması gerektiğini belirterek, insanların bu gereksiz seremoniden vazgeçmeleri gerektiğini dile getirdi. Düğünlerin sevgi ve mutlulukla anılması gerektiğini vurgulayan Çelik, silahlarla havaya ateş açmanın aslında psikolojik rahatsızlıkların dışa vurumu olduğunu sözlerine ekledi. (Esra Oğuzkağan Özkan)