Andrei Şaguna Üniversitesi’nden Rektör Polat’a ziyaret

Andrei Şaguna Üniversitesi’nden Rektör Polat’a ziyaret

Yayın: 19.12.2017 22:02
Paylaş:
A+ A-

Romanya’da bulunan Andrei Şaguna Üniversitesi’nin Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aurel Papari ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Andra Seceleanu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Papari, ziyarette yaptığı açıklamada misafirperverliklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Refik Polat’a teşekkür ederek, Karabük Üniversitesi ile Andrei Şaguna Üniversitesi arasındaki ilişkileri geliştirmek istediklerini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat ise kendisini ve Karabük Üniversitesi’ni ziyaretlerinden dolayı Prof. Papari ve Prof. Seceleanu’ya teşekkür ederek, iki üniversitenin ikili iş birliğini geliştirmek adına hem fikir olduklarını ve bu konuda çalışma yaparak kısa zamanda sonuca ulaşmak istediklerini söyledi.

Ziyaret sırasında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Prof. Dr. İbrahim Kürtül ile Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Çepni Önalan da hazır bulundu.

Karşılıklı hediye takdiminin ardından konuklar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar eşliğinde Ay Yıldızlı Stadyumu, Kütüphaneyi, Demir Çelik Enstitüsü’nü ve bazı fakülteleri ziyaret etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Öğretmenlere Atama Müjdesi

Yayın: 07.05.2024 11:16
Paylaş:
A+ A-

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmenin atamasının yapılacağını açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığının, Sınıf Öğretmenliğine 3.263, Özel Eğitim Öğretmenliğine 2.499, Rehberlik için 1.597, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi için 1.594, İngilizce için 968 öğretmenin en çok alım yapılacak branşları resmi sosyal medya hesaplarından yayımlandı. Buna göre bir sınav takvimi belirlendi.  Sözleşmeli öğretmenlik ön başvuruları ve sözlü sınav merkezleri için tercihler 20-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Adayların sözlü sınava alınacağı sınav merkezleri 10 Haziran’da ilan edileceği, sınavlarının ise 1 Temmuz’da başlayacağı duyuruldu.

Başvuru için taban puan ve kontenjan listesine ulaşabilirsiniz. Burayı tıklayınız.
Atama takvimine ulaşabilirsiniz. Burayı tıklayınız.