Trendyol Harika Lig’in 25. haftasında bu akşam Trabzonspor-Gaziantep FK müsabakası öncesinde Papara Park’ın tabanı oynamaya elverişli hale getirildi.
Trabzon’da tesirli olan olumsuz hava şartları ve ağır yağışlar nedeniyle saha tabanı karla kaplanmıştı. Trabzonspor idaresi ve yetkililer, maçın meselesiz bir biçimde oynanabilmesi için taban üzerinde ağır bir çalışma gerçekleştirdi. Kulüp yetkilileri, saha bakım gruplarının son günlerde aralıksız formda çalışarak çimlerin bakımını yaparak saha tabanın futbol oynamaya elverişli hale getirildi.
Müsabakanın hakemi Atilla Karaoğlan da yeri denetim ederek karşılaşmanın oynanmasına pürüz bir durum olmadığına karar verdi. Futbolcular ısınmak için alana çıkarken maç saati beklenmeye başlandı.