blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2025 17:10 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi masa tenisinde Süper Lig’e yükseldi

Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bayan Masa Tenisi Kadrosu, Muhteşem Lig’e yükselerek büyük bir muvaffakiyete imza attı.
Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bayan Masa Tenisi Grubu, Burdur’da düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Masa Tenisi 1. Ligi karşılaşmalarında gösterdiği başarılı performansla Muhteşem Lig’e yükselmeye hak kazandı.
Turnuvanın birinci gününde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ni 3-1, Trabzon Üniversitesi’ni ise 3-2 mağlup eden Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bayan Masa Tenisi Ekibi, kümesini başkan tamamlayarak ana tabloya yükseldi. Ana tabloda İstanbul Rumeli Üniversitesi’ni 3-2’lik skorla geçen Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bayan Masa Tenisi Ekibi, en uygun 8 kadro ortasına ismini yazdırdı. Yarı final yolunda Yalova Üniversitesi’ne 3-2 mağlup olan Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bayan Masa Tenisi Grubu, üçüncülük maçı oynamaya hak kazandı. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi karşısında çekişmeli bir uğraş sergileyen Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bayan Masa Tenisi Grubu, 3-2’lik skorla turnuvayı 4. sırada tamamladı ve bu derecesiyle Muhteşem Lig’e yükselme başarısı gösterdi.
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, önümüzdeki dönem Kastamonu Üniversitesi’ni Üstün Lig’de temsil edecek olan Spor Bilimleri Fakültesi Bayan Masa Tenisi Takımı’nı tebrik ederek, muvaffakiyetlerinin devamını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 12:23 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Okulda silahla vurulan diğer kız kardeş de kurtarılamadı

Giresun’un Aksu Mahallesi’nde bulunan Toplumsal Bilimler Lisesi’nde bugün sabah saatlerinde okulun güvenlik vazifelisi, okulun hizmetli takımında çalışan bir bayanı ve onun kız kardeşini silahla vurdu. Olayda kardeşlerden biri olay yerinde, ağır yaralanan kız kardeşi ise hastanede hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye nazaran, Toplumsal Bilimler Lisesi’nde güvenlik takımında çalışan A.T. (53), şimdi bilinmeyen bir nedenle okulun hizmetli takımında paklık vazifelisi olarak çalışan Rana Çavuş Gökçin (27) ve ablası Yonca Çavuş’u (30) silahla vurdu. Olay sonrası okula çok sayıda polis grubu ve sıhhat vazifelisi çağrılırken, ağır yaralanan 2 bayana müdahale edildi. Tüm müdahalelere karşın Yonca Çavuş olay yerinde hayatını kaybederken, evli olan kardeşi Rana Çavuş Gökçin ise hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Gökçin de hastanedeki tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Olay sonrası kaçan A.T. yakalanarak gözaltına alınırken, şahsın cezaevinden tahliye olduktan sonra eski hükümlü takımından topluma kazandırılmak için okulda işe alındığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.