Safranbolu Belediyesinde kadroya geçiş çalışmaları Sürüyor

Safranbolu Belediyesinde kadroya geçiş çalışmaları Sürüyor

Yayın: 07.01.2018 22:24
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesinde çalışan 335 taşeron işçilerinin 2 Ocak’ta başlayan kadro başvurularının devam ettiği bildirildi.

Yayımlanan Kanun Hükmündeki Kararname ile belediyede çalışan 335 işçinin kadroya geçeceğini kaydeden Ürkmezer, “Personelimiz hayırlısı ile kadroya geçiyor. Bu kapsamda Belediye İnsan Kaynakları Müdürlüğümüz personelimizden gerekli evrakları işleme almaya başladı. Arkadaşlarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri de ziyadesi ile mutlu ediyor. Ben böylesi önemli bir çalışmanın gerçekleştirilmesini sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide Sarıeroğlu’na ve değerli milletvekillerimize teşekkür ediyor, mesai arkadaşlarıma yeniden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İYİ Parti, 5. olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçti

Yayın: 28.04.2024 13:17
Paylaş:
A+ A-

Ankara’da ATO Congresium’daki kurultayda genel başkanlığa İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın ve Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz aday oldu.

Kurultayda genel başkan adaylarından hiçbiri ilk iki turunda oylamada gerekli olan salt çoğunluğu sağlanamazken 3. Turda izmir Mv. Müsavat Dervişoğlu salt çoğunluğu elde ederek İyi Parti’nin yeni Genel başkanı oldu.

Ardından yapılan parti organları seçiminde ise; Karabük’ten

Ozan Canyurt’ un da merkez disiplin kurulu üyeliğine yeniden seçildiği

50’si asıl, 25’i yedek 75 Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ile 11’i asıl, 7’si yedek 18 Merkez Disiplin Kurulu üyesi belirlendi .

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kadıköy belediye başkan adayı olan Karabük’lü Kübra Dursun ise GiK listesinde kendisine girmeyi başardı.(Halil Kızılyer)