Okan Şimşek tarafından
13 Mart, 2025 10:26 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Vali Yavuz, Mülki İdare Amirleriyle İftarda Buluştu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, ilde görev yapan mülki idare amirleriyle iftar programında bir araya geldi

Karabük Polisevi’nde düzenlenen programa vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları katıldı.

İftar programında konuşan Vali Yavuz, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğini vurguladı. Karabük’ün huzuru, güvenliği ve kalkınması için özveriyle çalışan mülki idare amirlerine teşekkür eden Vali Yavuz, "Hep birlikte vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 03:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

2 katlı binada çıkan yangın, yanında bulunan 3 katlı binaya sıçradı: 1 ölü

Zonguldak’ta iki katlı bir binada çıkan yangın büyüyerek yan tarafında bulunan üç katlı binaya sıçradı. Yangın sonucunda iki katlı meskende yaşadığı öğrenilen bir kişinin cansız vücuduna ulaşıldı.
Zonguldak’ta gece saatlerinde Karaelmas Mahallesi İstek Ulusman Sokak üzerindeki iki katlı bir konutta şimdi bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Kısa müddette büyüyen yangın, meskeni büsbütün sardı. Rüzgarın da tesiriyle alevler, çabucak yanındaki üç katlı meskenin en üst katına sıçradı.
Yangını fark eden mahalle sakinleri süratle harekete geçti. Mahallelinin yardımıyla meskende bulunanlar tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Güvenlik güçleri etrafta tedbir aldı, itfaiye takımları ise alevlere müdahale etti.
Yangında iki katlı konut büsbütün yanarak kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı konut de çatısıyla birlikte önemli hasar gördü. İki katlı konutta yaşadığı öğrenilen Metin Darıcı’nın ise yapılan incelemede cansız vücuduna ulaşıldı.
Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.