İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2025 02:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’daki katliam gibi kazada ölen 5 kişinin isimleri belli oldu

Samsun’un Çarşamba ilçesinde iki arabanın çarpıştığı katliam üzere trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin isimleri muhakkak oldu.
Kaza, saat 23.00 sıralarında Samsun-Ordu Karayolu Karaağaç Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’dan Ordu tarafına giden Zekeriya Ateş’in kullandığı 06 DV 3250 plakalı araba, yağmur ve ağır sisten ötürü direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu karşı şeride geçerek Taner Aydın idaresindeki 55 FA 026 plakalı araba ile çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sıhhat, polis, jandarma ve itfaiye grupları sevk edildi. Feci kazada 06 DV 3250 plakalı arabada bulunan birebir aileden şoför Zekeriya, eşi Gülcan ve çocuğu Emirhan Ateş ile başka araçtaki şoför Taner Aydın ve Aydın Aydın hayatını kaybetti.
Kazada hurdaya dönen araçlarda sıkışarak can veren vatandaşları kurtarmak için çalışma başlatıldı. Cesetler, itfaiye takımlarının çalışması sonucu araçlardan çıkartılarak Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kazada ölenlerden 4’ünün olay yerinde, şoför Taner Aydın’ın ise hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 13:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Nisan ayında Karabük’ün yüksek kesimleri beyaza büründü

Karabük’ün yüksek bölümlerinde Nisan ayında tesirli olan kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan ormanlar dron ile görüntülendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün ihtarlarının akabinde Nisan ayında Karabük’ün yüksek kısımlarında kar yağışı tesirli oldu.
Gece saatlerinden itibaren tesirli olmaya başlayan kar yağışı sonrası Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi mevkiindeki çam ağaçları ve çiçek açan meyve ağaçlar beyaz örtüyle kaplandı.
Kartpostallık kış görünümleri dron ile görüntülenirken, kar yağışını gören şoförler de şaşkınlık yaşadı.
Çiçek açan ağaçların kar altında kaldığını belirten tır şoförü Muharrem Bayraktar, "Eğer ayaza çekerse, don olursa bu gece biraz ıstırap oluşturabilir, inşallah olmaz" dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.