KTSO İlçelerde İftar Veriyor

KTSO İlçelerde İftar Veriyor

Yayın: 13.07.2015 10:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Merkez ve İlçe İftar programları kapsamında; Ovacık, Eflani, Yenice ve Eskipazar İlçeleri ile Karabük Merkezde vatandaşlara iftar verilirken, yarın da Safranbolu’da iftar programı düzenlenecek.

İlçelerde ve merkezde verilen iftarlara Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Tuncay Özcan başta olmak üzere Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyelerinin tamamına yakınının katıldığı gözlenirken, verilen iftarlara vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği ifade edildi.

Düzenlenen İftar programlarında bir konuşma yapan Oda Başkanı Tuncay Özcan; “İçinde bulunduğumuz rahmet, mağfiret Ramazan ayının soframızı gönlümüzü paylaşmak adına bu akşam bu şirin ilçemizde üyelerimizle, misafirlerimizle birlikteyiz. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak Karabük’te verdiğimiz iftarlarda üyelerimizin tamamına ulaşamıyorduk. Dolayısıyla arkadaşlarımızla aldığımız karar neticesinde üyelerimizin ayağına gelip ilçelerimizi görüp hep birlikte iftar yapalım arzu ettik. Bundan sonrada bu tür organizasyonları sık sık yapacağız. Şimdiden gelecek Ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da “Hayvanları Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneği”nde horoz dövüştüren 29 kişi yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde Hayvanları Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneğine ait barınakta horoz dövüştürüp bahis oynadıkları tespit edilen 29 kişi yakalandı.

Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Tütüncüler Mahallesi'ndeki derneğe ait hayvan koruma ve bakım barınağında, horoz dövüşü yaptırılarak haksız kazanç elde edildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Horoz dövüştürülen barınağa baskın düzenleyen jandarma ekipleri, 29 kişiyi gözaltına aldı.

Adreste yapılan aramada, horoz dövüştürmek için yapılmış 2 ring ile 6 horoz taşıma çantası ele geçirildi. Barınakta bulunan 5 Hint horozu ile 1 Australorp cinsi horoza da el konuldu.

Şüphelilerden Y.T, (47) D.T. (42) ve A.Y’ye (38) kumar oynanması için yer ve imkan sağlamaktan, diğer 26'sına ise kumar oynamaktan işlem yapılacağı öğrenildi.

El konulan horozların ise veteriner kontrolünün ardından Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edildiği bildirildi.