Artvin’in Yusufeli ilçesine yol üretimi sırasında heyelan meydana geldi. Heyelan anı iş makinesi operatörü tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay ilçeye bağlı Yüncüler köyünde meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde birebir bölgede meydana gelen heyelan nedeniyle mahalleler ortası yol çökmüş, Vilayet Özel Yönetimi grupları bölgede yolun yine ulaşıma açılması için çalışma başlatmıştı. Gruplar tarafından taş duvar üretimi için temel hafriyatı yapıldığı sırada, sağlam olduğu düşünülen yol ve üzerindeki duvar, büyük bir gürültüyle birlikte çöktü.
Heyelan öncesinde toprak hareketliliğini ve sesi fark eden iş makinesi operatörü ile başka çalışanlar bölgeden uzaklaşarak mümkün bir facianın önüne geçti. O anlar iş makinesi operatörünün cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.
Yaklaşık 20 hanenin bulunduğu mahalleye şu anda araçla ulaşım sağlanamıyor. Bölgede ulaşımın tekrar sağlanması için takımların çalışmaları sürüyor.