ÇSG Bakanı Jülide Sarıeroğlu Bugün Karabük’te Olacak

ÇSG Bakanı Jülide Sarıeroğlu Bugün Karabük’te Olacak

Yayın: 16.02.2018 22:03
Paylaş:
A+ A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu bugün Karabük’e geliyor.

Ak Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanlığının kongresine katılacak olan Bakan Sarıeroğlu’nun Karabük ziyareti programı belli oldu. Saat 11.30’da Sosyal Güvenlik Kurumu ve İŞKUR İl Müdürlüğü hizmet binalarını açacak olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, buradan Kardemir Anonim Şirketini ziyaret edip işçilerle öğle yemeği yiyecek.

Bakan Sarıeroğlu Kardemir Anonim Şirketi ziyareti sonrası saat 14.00’da Vali Nafiz Kayalı Kültür Merkezinde yapılacak olan AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanlığının kongresine katılacak. Çalışma ve Soysal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu saat 15.30’da Afrin Gazisi Yasin Yalçını, saat 16.15’te de Ak Parti Karabük İl Başkanlığını ziyaret edecek. Bakan Sarıeroğlu son olarak saat 17.15’te Afrin Şehidi Ömer Bilal Akpınar’ın ailesini ziyaret edecek

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET, konuk olduğu Trabzonspor'u 2-0 yendi.

Başkent temsilcisi, Kadir Özcan Tesisleri'nde oynanan müsabakanın ilk yarısını 20. dakikada penaltıdan Armisa Kuc ve 45+2. dakikada Sladana Bulatovic'in ayağından gelen gollerle 2-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci devresinde gol sesi çıkmayınca ABB FOMGET, sezonun son karşılaşmasından 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla bordo-mavililer, sezonu 33 puanla 11. sırada tamamlarken, ABB FOMGET ise şampiyon olan Galatasaray Petrol Ofisi'nin (71) ardından 69 puanla ligi 2. sırada bitirdi.