Bacadan çıkan kıvılcımlar itfaiyeyi harekete geçirdi
Düzce’de bir restoranın bacasından çıkan kıvılcımlar paniğe neden oldu. İtfaiye gruplarının müdahalesiyle alevler büyümeden denetim altına alındı.
Yangın Konuralp Orhangazi Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Necmi Hoşver Caddesinde bulunan bir restoranın baca kısmından kıvılcımlar yükseldi. Dumanların yükselmeye başladığı bölgeye Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü grupları sevk edildi. Kısa müddet içerisinde bölgeye ulaşan gruplar baca ve çatıda çıkan yangını müdahalede bulundu. Yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi.
Finlandiya'nın Espoo şehrinde 27-31 Mart tarihlerinde düzenlenen VIRTUS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda üç adım atlama ve erkekler 4x200 metre bayrak yarışmalarında altın madalya, uzun atlama ve erkekler 4x400 metre bayrak yarışmalarında ise gümüş madalya kazanan özel sporcu Muhammet Arif Çenesiz, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti.
Ziyarette, Türkiye Özel Sporcular Karabük İl Temsilcisi Muhammet Aydoğan ve Milli Takım Antrenörü Serdar Akad da hazır bulundu.
Çenesiz, spora nasıl başladığını, şampiyonaya nasıl hazırlandığını, yarışma sürecinde yaşadığı duyguları ve bundan sonraki hedeflerini Milletvekili Şahin ile paylaştı.
Muhammet Arif Çenesiz’i tebrik eden Milletvekili Cem Şahin, şu ifadeleri kullandı:
“Bir Karabüklü olarak bizleri gururlandıran kardeşimiz, atletizme 4 yıl önce başlamasına rağmen bu süreçte 3 Türkiye rekoru elde etti, birçok kez de Türkiye şampiyonu oldu. Uzun atlama branşında 6 metrenin üzerinde atlayan tek Türk sporcumuz. Finlandiya’daki şampiyonada erkeklerde en iyi performans ödülünün sahibi olan Muhammet, orada 2 kez İstiklâl Marşımızı okuttu. Şimdiki hedefi, eylül ayında Hindistan’da düzenlenecek dünya şampiyonası ve 2028’de yapılacak Los Angeles Olimpiyatları. Ben kardeşimizin dünya ve olimpiyat şampiyonu olacağına ve yine orada bayrağımızı dalgalandıracağına yürekten inanıyorum. Muhammet Arif kardeşimize başarılar diliyorum.”