Misak-ı Milli’den Şehitlere Dua

Misak-ı Milli’den Şehitlere Dua

Yayın: 11.09.2015 10:21
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi, Karabük Safranbolu Doğa ve Otomobil Sporları Arama Kurtarma Kulübü (Kardoof) ve Müzekent Motor Sporları Kulübü Tarafından Düzenlenen “Şehitlere Saygı Konvoyu “ önce ki dün, Yaklaşık 400 Araçla Karabük’ten Başlarken Safranbolu Misak-ı Milli meydanında çok sayıda vatandaşında katılımı ve yapılan dualarla son buldu.

Karabük Anıt Meydanından başlayan konvoy 5000 Evler ve 100.Yıl’dan sonra Safranbolu’ya giriş yaptı, Köyiçi Mevkiinden dönüş yapan araçlar tarafiğin engellenmemesi için Perşembe pazarına çekilirken buradan yürüyerek Misak-ı Milli meydanına geçildi. 7’den 70’e çok sayıda vatandaşın da katıldığı programda binlerce insan meydana akın etti.

Misak-ı Milli Meydanına ellerinde Bayraklarla gelen sporcuları burada bekleyen vatandaşlar alkışlar ve Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez sloganları ile karşıladı. Duygusal anların yaşandığı etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından Irak’tan gelen Kurra Hafız Abdurrahim İbrahim’in Kuranı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te vaşak görüntülendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 08:24
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Yenice ilçesinde görülen nesli tehlike altındaki vaşak, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yenice ormanlarında yürüyüş yapan bir kişi, gördüğü vaşağı cep telefonuyla kayıt altına aldı.

Görüntülerde, ormanlık alanda dolaşan vaşağın daha sonra gözden kaybolması yer alıyor.