Başkan Vergili’den Kardemir Genel Müdürüne Ziyaret

Başkan Vergili’den Kardemir Genel Müdürüne Ziyaret

Yayın: 11.03.2015 09:51
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yeni göreve başlayan Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kardemir) Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Karabük ve Kardemir gündemindeki konularla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Yılmaz’ın makamında gerçekleşen görüşmede Kardemir Genel Müdürüne yeni görevinde başarılar diledi.

Kardemir Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Karabük Belediyesi ile Kardemir işbirliği içerisinde, beraber Karabük için hizmet yapmaya çalışacağız” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.