Çakır, “Partimizin 96. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun”

Çakır, “Partimizin 96. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun”

Yayın: 09.09.2019 23:28
Paylaş:
A+ A-

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, Cumhuriyet Halk Partisinin 96. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çakır, “Sözlerime başlamadan önce laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün benim iki büyük eserim vardır, biri Cumhuriyet Halk Partisi diğeri Türkiye Cumhuriyeti diyerek önem verdiği partimizin 96. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

Bizler bu iki esere her zaman ve her koşulda sahip çıktık ve çıkmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden beri; çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin temelleri olan çağdaşlığın, demokrasinin, insan haklarının ve laikliğin ayakta kalması için yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Partimizin tüm üyeleri ile beraber bölgemizde ve dünyada yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen biz Cumhuriyet Halk Partililer laiklikten ödün vermeden Atatürkçü düşünceden ayrılmadan hak, hukuk, adalet diyerek ulusal birliğimizi ve cumhuriyetimizi korumaya, bu yolda yürümeye devam edeceğiz.

Bizler emperyalizme boyun eğmeyenlerin kuruluş ve kurtuluşun partisinin üyesi olmaktan gurur duyuyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partimizin 96. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, partimizin kurucusu ve ilk genel başkanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve ebediyete intikal etmiş tüm partililerimizi sevgi ve özlemle anıyorum”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de “Orman Benim” kampanyası düzenlendi

Yayın: 03.05.2024 13:56
Paylaş:
A+ A-

Tarım ve Orman Bakanlığınca orman yangınlarının önlenmesi ve toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla Eflani ilçesinde, “Orman Benim” etkinliği düzenlendi.

Bostancılar Göleti’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkanı Hüsnü Akın, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekin Şenol, Eflani Orman İşletme Müdürü Bilal Eyüboğlu ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, çevredeki çöpler topladı ve yabani otlar temizlendi.

Daha sonra Eyüboğlu, öğrencilere ormanın önemi, orman yangınlarının çıkış sebepleri ve çevre temizliği konusunda bilgi verdi.