Çocuk Parkına Zarar Verdiler

Çocuk Parkına Zarar Verdiler

Yayın: 25.09.2019 23:50
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı İsmetpaşa mahallesinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, çocukların eğlence yeri olan ve keyifle vakit geçirdikleri parklardaki oyun gruplarına zarar verdi.

Kendini bilmez kişi ya da kişiler, İsmetpaşa Mahallesi’nde ki oyun parkı içerisindeki kaydırakta bulunan merdivenleri sökerek ateşe vererek yaktılar.

Konuyla ilgili Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı açıklamada bulunarak , “Çocuklarımızın eğlenmeleri ve güzel vakit geçirmek için yaptığımız parklarda, bazı ihanet içindeki insanların yapılan hizmeti baltalamak için parkları söküp yaktıkları tespit edilmiştir. Bu insanları şiddetle kınıyor, değerli halkımıza havale ediyoruz. Her şeye rağmen halkımıza hizmet etmekten geri durmayacağız.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hekimler ve sağlık çalışanları, Gazze için “sessiz yürüyüş” yaptı

Yayın: 27.04.2024 21:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, 100. Yıl Mahallesi Pazaryeri Camisi önünde beyaz önlüklerini giyerek toplanan hekim ve sağlık çalışanları, ellerinde taşıdıkları Türk ve Filistin bayrakları ile dövizlerle 1003. Cadde boyunca slogan atmadan yürüdü.

Yürüyüşün ardından grup adına açıklama yapan Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Şeyma Cezayirli, yaklaşık bir asırdır Filistin’i işgal eden İsrail’in, o topraklarda sistematik bir şekilde katliamlar yaptığını söyledi.

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana süren saldırılarından önce Gazze’de yaklaşık 35 hastane bulunduğuna, bu günlerde ayakta kalan ve hala çalışmaya devam eden yalnızca 3-4 hastane kaldığına dikkati çekerek, “Bunların da sadece ikisinde aktif olarak ameliyat yapılabiliyor. Hastanelerin bazıları bombalanarak tahrip edilmiş, bazılarının içindeki cihaz ve malzemeler parçalanarak kullanılamaz hale getirilmiş durumda. Büyük bir fedakarlıkla 7 aydır maaş almadan mesleklerinde çalışmaya devam eden hekim ve sağlık çalışanlarının şehit edilmesi, tutuklanması ve göçe zorlanması nedeniyle meslektaşlarımız sağlık hizmeti veremez hale gelmiştir.” diye konuştu.

Grup üyeleri, açıklamanın ardından dağıldı.