Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 13.12.2019 21:10
Paylaş:
A+ A-

Karabük, Bartın, Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlükleri ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Genç Başarı Eğitim Vakfı arasında imzalanan “Çocuklar ve Gençler Arasında Girişimcilik Bilincini Yaygınlaştırma” İşbirliği Protokolü eğitimleri Safranbolu’ da gerçekleştirildi.

Öğrenim kurumlarındaki müfredat programını zenginleştirmek, öğrencilerimizin olumlu davranışlarını desteklemek, iş becerilerini öğrenmelerini sağlamak ve yenilikçi düşünme tarzını benimsemelerini teşvik edilecek programla; öğrencilerin çeşitli uygulamalı çalışmalar ve farklı öğrenme biçimlerini destekleyen teknolojik araçlarla, okulda öğrendikleri ile dünya ekonomisindeki başarı koşulları arasındaki bağlantıyı daha derinden kavramaları amaçlanmaktadır.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih VARGELOĞLU, BAKKA Genel Sekreteri Muhammed Ali OFLAZ ve Genç Başarı Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Çelik ÖREN’in katılımıyla Geleceğim Mesleğim temasıyla Safranbolu’ da gerçekleştirilen “GençBizz Lise Girişimcilik Programı” öğretmen eğitimlerine Karabük, Bartın ve Zonguldak illerinde görevli 60 öğretmen katıldı.

GençBizz Lise Girişimcilik Programına katılacak olan lise öğrencilerimize eğitim verecek öğretmenlerimize Kuruluş, İş Fikri, Sermaye, Üretim, Satış, Tasfiye ve Mezuniyet konu başlıkları ile 2 gün süreyle eğitimler verildi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te düğünde tüfekle havaya ateş açan damat hakkında işlem başlatıldı

Yayın: 03.05.2024 14:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düğünde tüfekle havaya ateş açan damat hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, bazı yazılı ve görsel medya ile sosyal medya hesaplarında yer alan “düğünde damadın havaya ateş açtığı” haber ve paylaşımlarla ilgili İl Jandarma Komutanlığı tarafından çalışma başlatıldı.

Yayınlanan görüntüler üzerinde araştırma yapan ekipler, olayı gerçekleştiren kişinin, Cumayanı köyünde kendi düğününde havaya ateş açan damat B.T. olduğunu tespit etti.

B.T. hakkında “genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak” suçundan adli ve idari işlem başlatıldı.