Karabük Emniyetinden Uyuşturucu Operasyonu

Karabük Emniyetinden Uyuşturucu Operasyonu

Yayın: 02.12.2015 10:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Ekipleri Uyuşturucuya Geçit Vermiyor.

Yapılan operasyonla ilgili yapılan açıklamada,” İl Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimizin çalışmaları neticesinde; İlimiz Kares AVM yanında bulunan bir işyeri ön tarafında R.Ç(23) isimli şahsın üzerinden jelâtine sarılı vaziyette değişik renklerde 6 adet ecstacy hap ele geçirilmiştir. R.Ç(23) isimli şahıs hakkında adli işlem yürütülmüştür.

İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir”ifadelerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun 8. İnşaat Fuarı sona erdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen 8. Samsun İnşaat Fuarı sona erdi.

Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Mimarlar Odası Samsun Şubesi, İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ve KOSGEB'in desteğiyle düzenlenen ve 4 gün süren fuara 53 firma katıldı.

Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ekipleri ve gönüllüler, vatandaşlara afetler karşısında yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. Stanttaki görevliler broşür dağıttı, nasıl AFAD gönüllüsü olunabileceği hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, AA muhabirine, Samsun'un ürün çeşitliliği açısından zengin olduğunu dile getirdi.

Fuarda yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırladıklarını belirten Çamaş, “Yaklaşık 10 ülkeden yabancı ziyaretçilerimiz oldu. Yabancı ziyaretçilerimiz Türkiye'nin dört bir yanından gelen firmalarla iş bağlantıları yapma fırsatı buldular. Yaklaşık 15 bin civarında ziyaretçi olacak gibi görünüyor.” dedi.

Samsun'un çevresindeki illere ana depo olma özelliği taşıyan bir kent olduğunu söyleyen Çamaş, şunları kaydetti:

“17-18 tane il var. Bu iller özellikle inşaat sektöründe Samsun'dan besleniyor. Bu anlamda fuarımız çok pozitif geçti. Türkiye'nin dört bir yanından gelen firmalar ilgililere, profesyonellere, mimarlara, mühendislere, satın alma müdürlerine, ustalara bu ürünlerini, yeni ürünlerini tanıtma fırsatı buldular. Eylül ayına kitap fuarıyla başlıyoruz, hemen peşinden tarım fuarını yapacağız ve 2014'ü bu şekilde tamamlayacağız.”