Eflani’de Çıkan Yangın Ormana Sıçramadan Söndürüldü

Eflani’de Çıkan Yangın Ormana Sıçramadan Söndürüldü

Yayın: 01.09.2020 00:34
Paylaş:
A+ A-

Eflani de otluk alanda çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde ilçeye bağlı Bostancılar köyü Kızılcalar Mahallesi’nde kuru otların bulunduğu alanda yangın çıktı. Vatandaşların yangını fark edip ilk müdahalede bulunmasının ardından itfaiye ve ilçe orman işletmesi personelinin de müdahale ettiği yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.
Orman ve evlerin tam ortasında çıkan yangın erken fark edilmesi, rüzgarın olmaması nedeni ile büyümeden ve bir felakete dönüşmeden söndürüldü.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

Yayın: 04.05.2024 12:39
Paylaş:
A+ A-

Kaymakamlar Toplantısı Karabük Valisi  Mustafa Yavuz Başkanlığında Gerçekleştirildi.

İlçelerde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı Salonu’nda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali  Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; ilçelerimizde yürütülen projelerin her aşamasının titizlikle takip edilmesi ve gecikme yaşanmaması için gerekli adımların atılması ve takip edilmesi gerektiğini belirtti.

Toplantı, Kaymakamlar  tarafından ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.