TOKİ İçin Yaklaşık 69 Bin Metrekare Yer Ayarladık

TOKİ İçin Yaklaşık 69 Bin Metrekare Yer Ayarladık

Yayın: 10.02.2016 10:33
Paylaş:
A+ A-

Ak Parti Tarafından 2015 Kasım ayında yapılan genel seçimler öncesi verilen vaatler arasında olan emekliler için TOKİ konutları projesin İlk ayağı Safranbolu’da hayata geçiriliyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Karabük İlimizde verilen bu sözün ilk olarak Safranbolu’muzda gerçekleştirilmesi bizim için gurur vesilesidir” dedi.

Başkan Aksoy konu ile ilgili şunları söyledi: “Partimizin 2015 Kasım ayında yapılan seçimler öncesinde vermiş olduğu vaatlerin hayatiyet bulması için daha ilk günden itibaren çalışmalarımıza başlamıştık. Bu kapsamda TOKİ Başkanımız da seçimler öncesi Karabük’e gelerek emeklilerimize bir vaatte bulunmuştu aylık 250 TL taksitle emekli evleri yapılması ile ilgili. Bu kapsamda Sayın Başkanımız Mehmet Ali Şahin beyefendinin de talimatları ile ilk günden hemen çalışmalarımıza başladık ve nihayete erdirdik. Safranbolu’da 68 bin 661. 80 metre kare araziyi Kirkille Mahallemizde hazır ettik ve bu araziyi TOKİ Başkanımıza da göstererek emeklilerimize yönelik toplu konut yapılması ile ilgili alt yapıyı hazırlamış olduk. Şimdide bu önemli proje hayata geçiyor. Karabük İlimizde verilen bu sözün ilk olarak Safranbolu’muzda gerçekleştirilmesi bizim için gurur vesilesidir. Bütün ekip arkadaşlarım bu arazinin hazırlanması için yoğun bir mesai harcadılar. Hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah Hükümetimizin Karabük’ümüze dair vermiş olduğu bütün sözleri yerine getirmek adına da Sayın Başkanım Mehmet Ali Şahin Bey ve Milletvekilimiz Sayın Burhanettin Uysal Beyle beraber bundan sonrada verilen vaatlerin takipçisi olacağız” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ÖSYM Başkanı Ersoy, Zonguldak BEÜ Rektörü Özölçer’i ziyaret etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

ZONGULDAK (AA) – ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'e ziyarette bulundu.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre Özölçer, Ersoy, ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek ve beraberindeki heyeti rektörlük makamında ağırladı.

Rektör Özölçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Ersoy da misafirperverliğinden ötürü Özölçer'e teşekkür etti.