Tetiker; “Gençlere Örnek Olmayı İstedim”

Tetiker; “Gençlere Örnek Olmayı İstedim”

Yayın: 11.02.2016 10:13
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, huzurevinde kalan 65 yaşındaki Ali Aytaç Tetiker, Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği bilgisayar kursuna katılarak sertifika aldı.

5 yıldır Karabük Yücel Huzurevi’de yaşayan Ali Aytaç Tetiker, Halk Eğitim Merkezi’nde 160 saat süren bilgisayar kursunu başarıyla tamamladı. 25 yıl önce eşinden boşanan bir çocuk babası Ali Aytaç Tetiker, huzurevindeki arkadaşlarının, “Bu yaştan sonra ne yapacaksın sertifikayı?” demelerine rağmen gençlere örnek olmak amacıyla kursa devam ettiğini ve bilgisayar kullanmayı öğrendiğini söyledi.

Tetiker, “Ellerinde son model cep telefonlarıyla oyalanan gençleri görünce bu sertifikayı almaya karar verdim. Elde cep telefonuyla geçen zaman boşa giden zamandır. Oysa bu gençler bilgisayar ve yabancı dil kurslarına gitseler kendileri için daha faydalı bir iş yapmış olurlar. Kendilerini geliştirsinler, zamanlarını iyi değerlendirsinler, boş işlerle uğraşmasınlar. Huzurevinde kalan biri olarak boş durmadığımı, bir şeyler yapmaya çalıştığımı gösterip gençlere örnek olmayı istedim. Şimdiki hedefim İngilizce kursuna gitmek” dedi.

Yorumlar

  1. ALİ AYTAÇ TETİKER

    Her gün gazetelerde ve televizyonlarda takip ediyorum,Türkiyemizde organ bağışı bekliyen o kadar çok insanımız varki insanın duygulanmaması elde değil. ben kendi şahsi adıma çok üzüldüm. ve organlarımı bağışta ve vücudumuda kadavra olarak buranın hastahanesine bağışladım. ben inanıyorumki Karabük halkı çok duyarlıdır. ben bu organ bağışının devamını canıgönülden isterim .sılogonum.(HAYDİ KARABÜK ORGAN BAĞIŞINA ) Saygı ve sevgilerimle. ALİ AYTAÇ TETİKER

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şüpheli yakalandı

Yayın: 27.04.2024 13:31
Paylaş:
A+ A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde düzenlenen “Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şüphelinin yakalandığını, 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son 10 ay içerisinde uyuşturucu madde imalatçılarına, bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik toplam 39 bin 661 operasyon düzenlendiğini belirtti.

Operasyonlarda 121 ton uyuşturucu madde, 42 milyon uyuşturucu hap ve 157 milyon kök kenevir ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, 310 bin 639 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 28 bin 44’ünün tutuklandığını, 12 bin 554’ü hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini kaydetti.

Bakan Yerlikaya, 682 ekip, 2 bin 46 personel, 3 helikopter ile 44 narkotik köpeğinin katıldığı operasyonların, İstanbul, Konya, Şanlıurfa, Manisa, Samsun, Elazığ, Gaziantep, Sakarya, Denizli, Adana, Osmaniye, Sivas, Ankara, Van, Bitlis, Erzurum, İzmir, Mersin, Bingöl, Kırklareli, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Isparta, Malatya, Çorum, Diyarbakır, Balıkesir, Adıyaman, Kırşehir, Ordu, Antalya, Aydın, Muş, Trabzon, Muğla, Kırıkkale, Kütahya, Kayseri, Bursa, Afyonkarahisar, Iğdır ve Kocaeli olmak üzere 42 ilde “Narkoçelik-14” çalışmasının düzenlendiğini kaydetti.

Operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik eden Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; halkımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecek. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar.” ifadelerini kullandı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!