Bakan Fatih Dönmez ’den, KARDEMİR Ziyareti

Bakan Fatih Dönmez ’den, KARDEMİR Ziyareti

Yayın: 30.07.2021 22:34
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi) Karadeniz Bölgesinde bulunan doğal gazın ilk ateşini yakan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez gaz yakma töreninin ardından KARDEMİR’i ziyaret etti.

KARDEMİR AŞ. ‘de Vali Fuat Gürel, Bakan Yardımcısı ve KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alparslan Bayraktar, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile İl Protokolü tarafından karşılanan Bakan Dönmez, Genel Müdürlük Binasında Demir Çelik Sektörü Dernek Başkanları ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Toplantının ardından 03 Nisan 1937’de temelleri atılan ve ülkemizin ilk ağır sanayi hamlesinin yapıldığı KARDEMİR AŞ’de incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kok Fabrikası, Yüksek Fırınlar, Ray Profil Üretim Tesisi, Çubuk Kangal ve Demiryolu Tekeri Üretim Tesislerini gezdikten sonra Karabük’ten ayrıldı.

 

Yorumlar

  1. YOLBULANLAR GÜLEÇLER

    NE DERLER BABA OĞULA BAĞ BAĞIŞLAMIŞ OĞUL BABAYA BİR SALKIM ÜZÜM VERMEMİŞ.YOLBULAN LE GÜLEÇ 700 BİN TONLUK Bİ FABRİKAYI 3 MİLYON TONA ÇIKARDILAR BAKAN GELİYOR ORTADA YOKLAR AMMA HAK ETTİLER İŞİ GÜCÜ BIRAKIP KAVGA EDERSEN BİRİSİ GELİR SENİ KOLUNDAN TUTAR ATAR ESKİ HİZMETLERİNE BİLE BAKMAZ AYNEN ÖYLE OLDU.MUTULLAH AMCA OLSAYDI BÖYLEMİ OLURDU HA BÖYLEMİ OLURDU.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İller Arası 2. Kort Tenis Turnuvası başladı

Yayın: 06.05.2024 13:50
Paylaş:
A+ A-

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde düzenlenen İller Arası 2. Kort Tenis Turnuvası başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) Tenis Kortu’nda düzenlenen turnuvaya, Hatay’ın yanı sıra Adana, Antalya, Çorum, Elazığ, İzmir, Karabük, Karaman, Kırşehir, Manisa ve Zonguldak’tan 16 takım katılıyor.
Turnuva, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Tuğçe Özer ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in gösteri müsabakasıyla başladı.
Her gün 24 müsabakanın oynanacağı turnuva, cuma günü final karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Tuğçe Özer, Hatay’ın kısa sürede güzel günlere kavuşacağına inandıklarını belirterek, “Hatay’ımızı unutmadık. Burada hepimizin acısı var. Hepimiz yakınlarımızı kaybettik. Umarız çok güzel bir turnuva olur ve keyifle izleriz. İnşallah dostluk kazanır.” diye konuştu.
Hatay ekibi sporcularından Mustafa Berkay Öztaş da turnuvanın güzel geçmesi temennisinde bulunarak, kupayı kazanmayı hedeflediklerini kaydetti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!